berfintkn Vildannnnnnnnn ay peki bebiş doğum pozisyonu almış mı? ben geçen 32 haftada gittim dönmüştü 35’de nst için gel dedi doktorum
Vildannnnnnnnn berfintkn suan için evet ama 37 e kadar hersey olabılır dedi o yüzden bekliyoruz daha 🥰
sipsibel berfintkn benimki almış yani baş geliş dedi doktor . Onun dışında karnım sağ tarafa doğru gün içinde bi kaç kez sertleşiyor baya sonra iniyor hareketleri dr baya yoğun ☺️
sipsibel berfintkn ben de 33 +3 üm 🥹 bugün ilk kez nst ye girdim doktor biraz ağrın var dedi ben de hissetmiyorum dedim tamam dedi ağrın olursa gelirsin dedi bilmiyorum var mı aramızda bunu yaşayan
cancel_ sipsibel bizim ki de sürekli sağ tarafta sertleşme neden oluyor acaba el bile dokundurmuyorum canım çok yanıyo sonra geçiyor 30+3 🥰
sipsibel cancel_ evet baya sertleşiyor sonra iniyor ben de bilmiyorum neden ama artık alıştım ☺️ erkek benimki sizin cinsiyet ne
cancel_ sipsibel cinsiyetimiz kız sağ tarafta günde 2 3 kere can yakma huyumuz var sonra da uyuyor içerde gündüzleri hareketsiz geceleri davul zurna sanki halay çekiyor içerde 🤣
sipsibel cancel_ gündüz de hareketli benimki maşallah 😅 ama gece daha çok hareket ediyor uyandırıyor resmen . Demek ki biz uyuyunca onlar uyanıyor
birgaripana_ cokkasmabeabi o ismim baya ayrıntılıydı kızlık soy adım şimdiki soy adım 🤣 googleden aratınca cıkıyı şimdi yeri geliyor kocalardan kaynanalardan bahsediyoz aman tanınmayak 🤣
cokkasmabeabi birgaripana_ 😂😂😂 ben de resim tanidik da isim değil bu kim diyordum Allah’tan foruma çok yazmadığın için bulmam kolay oldu