NonameNo aksakallardan hastane kuzum Oranın sayfasına bakıyom PROGESTERON cıktı suan Diğerleride cıkıyo galiba yavaş yavaş
NonameNo aksakallardan hastane kuzum Oranın sayfasına bakıyom PROGESTERON cıktı suan Diğerleride cıkıyo galiba yavaş yavaş
mucizeolsunn NonameNo bu testi yaptğımızda yumurtlamadan kaç gün geçmiş oluyor bende ince bi çizgi gördüm inşallah vardır benim de yumurtlama sonrası 10.günüm test yapmak için saborsızlanıyorum
aksakallardan NonameNo ay çok sevindim senin adına inşallah bizler de hamileyizdir hayırlısıyla bu haberi bizde alırız bize de duan et ❤️
Mnos-332 NonameNo ben gölge gibi görüyorum bende böyle olmuştu ve 2gün sonra tekrardan test taptım daha belirgindi
Bsssr NonameNo Bende bunı cumartesi ilk idrar ile yaptım. Bugün adet günüm hala olmadım bu sabah da ilk idrar degıl ama kahve su vs de içtikten sonra 10:30 gibi tekrar yaptım Bundan 1 tık daha koyu çıktı beklemedeyim bende bakalım. Belırtın var mıydı
NonameNo Bsssr kızce bu test bildiğin bağırıyo Belirtim filan şöyle oldu sürekli bi adet olcak hissi oluyo Pekte bişe olmadı 1 kerede kahvaltıdaki bişeye midem bulandı Ner bişey yok Adetimde gecmediya belki düşer o sonuç
FKRKS29 NonameNo ya hamilesiniz ama daha çok çok yeni 2 günde bir kan verip artış takip edin Rabbim sağlıklı versin
NonameNo FKRKS29 aynen doktorumda dedi zaten 19 un hic bi önemi yok Cokta ümitlenmesem Kalp atısı filan o zamana kdar sevinmim