kubra_almas Arkadaşlar gebeliğin 19 cu haftasından sonra kabızlık sorunu yaşayan var mı ya çok kötü durumda kabazlık var önerdiğiniz şeyler var mı afedersiniz Ağrıdan üstüne oturamıyorum
Mlsfcr kubra_almas kayısı hoşafı iç canım bol bol su kendini sıcak tut bi kaç gün önce bende çok kötüydüm bunlar iyi geldi
Sak94 kubra_almas tatlım bir bardak suya gece yatmadan 2 3 kayısı at sabah kayısıları ye suyunu da iç yüzde 90 etkili. Buna ek olarak bir kase yer fıstığı yiyebilirsin bu kesin çözüm 😀
Agg0207 kubra_almas sabah aç karınla kuru kayısı ye, zeytinyağına biraz limon sıkıp karıştır ve onu iç canım hem çok faydalı hemde bağırsakları çalıştırıyor ayrıca pilav makarna fast food şeyler tüketme onlarda kabızlık yapar
Zehraargan kubra_almas tam 18 ve 19 uncu haftada yaşadım bunu. Kuru kayısı yiyip, kayısı suyu içtim üzerine de ılık su içtim hemen faydası oldu. Bir daha da yaşamadım
Gizemlibirisi Kayısı ye,sıcak suya Isla suyunu da iç kayısıyı da ye.sabah erkenden yersen daha faydalı olur.aksamlari da yürüyüş yap. Doğal olarak çözüm bulamazsan dupalac şurup var o çok etkili.doktor kızıma yazmıştı,birde bana ameliyattan sonra icirmislerdi.
iremnazli Ben ne denediysem olmamıştı ve doktorumdan şurup yazmasını istedim duphalac şurup yazmıştı bir iki saate çözdü
Derinnmom kubra_almas oralac bağımlılık yapıyor ben kullandım 1 kaşıktan sonra anında ishal oluyordum
iremnazli kubra_almas ben kullanmıştım canım sadece bir kez içmiştim sonra gerek kalmamıştı doktorum kullanabileceğimi söylemişti
Derinnmom kubra_almas sabah aç kanına kayısı ye canım, günde 1 bardak kayısı meyve suyu içebilirsin bana iyi gelmişti