Serapca Geçmeyen inatçımı inatçı bir öksürüğüm var Cuma Doğum var arkadaşlar bir destek lütfen pekmez karabiber + bal zencefil+ kök zencefil çayı bunlarınyaptım başka önerisi olan varmı aceba en geç Pazartesi Doğuma giricem öksürük kaynaklı uzama olacak Sanırım🤦🏻♀️
Haticeozturk Serapca ballı türk kahvesi benimkine en iyi o geldi napti isem gecmemisdi şuan tek tük ama 3 haftadır cekiyorum
Gamzeli21 Serapca benimde cuma sabahı sezeryana giricem ama öksürük yakami bırakmıyor boğuluyorum resmen
OgretmenEva Serapca 1 muzu ezin ğstüne 1 yemek kaşığı bal ve yarım bardak ılık su ilave edip biraz beklettikten sonra için. Geçen gün ben de çok kötü öksürüyordum bunu içince inanılmaz rahatladım. Çok geçmiş olsun, sağlıkla kavuşun bebeğinize 🙏🏻😊
Tomrisinizi Serapca ihlamur ayva yapragi limon elma karanfil kaynatip cayini icin posasini bi havluya sarip gogsunuze koyun sicak sicak benimki bir ayin sonunda boyle gecti toplamda 3 kez yaptim ve oksuruk bitti🖐
Serapca Gamzeli21 ay ya bende öyle Cuma yüzde 90 gircem ama öksürük öldürecek arkadaşlarım diyo psikolojik senin ki diye ama elimde değil stres yaptım iyice
Haticeozturk Serapca canim kahve ve suyu karışır kaynat fincana bal koy bir tatlı kaşığı kaynatiigin kahve şu ılıkken uzerine dök balı eritnic sabahböyle akşam küçük kahve fincanı ile yap ben inan sadece bu geçirdi nettense balalbilirsin ballı kahve faydası öksürük yaz çikiyo
Serapca Tomrisinizi ayva yaprağını annemin ark demiş kullanmasın diye kadın hepsini kaldırdı aslında en iyisi ayva yaprağı gerçekten👍🏻
deletedmom6295 Serapca herkeste iyi gelen farklı birley oluyor. ben kemiksuyuyla şifa bulanlardanım boll limonlu
Crocuss Serapca cevizin ortasındaki zarı cıkarın 10-15 tane kadar olsun 1 ya da 1.5 su bardağı suyu kaynatıp ceviz zararını demleyin ılıyınca için. Antibiyotiğin geçiremediği öksürüğümü geçirdi. Çok geçmiş olsun 🙏
Serapca Crocuss ayyy ben modellerim için uygulamıştım çok faydasını gördüm öksürük için duymamıştım onu da yapayım bugün ü öksürüğüm için ayırıyorum geçmesi veya Yok denecek kadar az olması gerekiyor 😔
Seheryakupbebek Crocuss tam olarak tarifi verebilir misin anlamadım da bayılmak üzereyim öksürükten nefes alamıyorum
Serapca [bilinmeyen] yaptım canım bunu kaç gün hemde 😔 bal muz ılık su iyi geldi gibi kahve bal yapcam birazdan da