Sedanurumut 1aslan1anne 38+2 gelmiyor benim bebeğim.😂 Ağustosun sonunda doğururum eylülü bulmaz derdim şimdi de sanki Eylül’de bile doguramayacakmisim gibi geliyor 😂😂
Tugraseda BuseVeMinikleri ay günler geçmiyoo cok duygusalım. Bu bebeğe o kadar umut bağladımki sanki onun gelişiyle bende yeniden doğucam tüm sıkıntılarım biticek bize ilaç gibi gelicek. İnşallah öyle olur
BuseVeMinikleri Tugraseda inşallah hissettiğiniz gibi olur ailecek çok mutlu olursunuz 🥰 bizim ikinci bebiş bakalım 20 eylülü bekleyecek mi çok hareketli ama 🤭
Biyologannee 1aslan1anne 36+0 bakalım normal bekliyoruz.. her şeyi yıkadım utuledim ama daha çanta hazırlamadim 🤦🏻♀️😃 3.5 yaş oğlum var kreşe başladı onun hazırlıkları vardı 🌸
Tugraseda BuseVeMinikleri benimde ikinci bebiş ikinci kere erkek annesi oluyorum. Bu hamileliğim ummadığım anda geldiği için sanki allahın bana şifa reçetesi gibi bi anlam yükledm. Sanki tüm dertlerimize deva olucak 🌸 allah inşallah sizinde yuvanızı şenlendirir
Eylul_- Biz 35+4 🫠 hem hemen gelsin sağlıcakla istiyorum hem de basak burcu olmasa bari diyorum 😁 bakalım kendi belirleyecek. Pek kilolu değil ve çok hareketli sizce erken mi gelir bekler mi ? 😁