Liv3652 Beyzanury1234 32.haftada yüksek tansiyon sebebiye 2doz vuruldum herhangi bir sorun olmadı hareketlerinde azalma vs herşey normaldi
YigitHazal Beyzanury1234 bende 3 gün önce 2 doz ciğer geliştirici iğne vuruldum. 28+2′deyken sancılarım kasılmalarım oldu. Serumlarla takviyeler aldım. Şuan iyiyim bakalım kaç gün ileri atacak bu iğneler /serumlar doğumu
Youngmotherr Beyzanury1234 ben 33+5 de sancılarım çıkıyor diye 2 doz vurulmuştum erken doğabilir diyolardı 40+3 de doğdu minikom 😬
Irem97- Beyzanury1234 37 de vurdurdu doktorum çarşamba doğum var hareketleri az ve güçlü değil doktora sordum normal dedi
Aysekidil Bende 30. Haftada kanamam oldu bana da yaptılar şuan 3 günde bir kontrole gidiyoruz 32+5 teyiz inşallah sağlıkla gelir bebişlerimiz
Aysekidil Beyzanury1234 evet canım bir gece yattım cikarmicaklardi kendini takip edebilir misin sancın olduğunda hemen hastaneye gelebilir misin dediler evet dedim kendi imzamla çıkarıldım bebeğin hareketlerini takip etmem istendi
Ayztsla Beyzanury1234 bende 32. Haftada vurundum 2 doz kalçadan servikal uzunluk 23 olarak belirlendi erken doğum riski var diye bakalım ne kadar götürecek bizi bende korkuyorum erken doğum olacak diye 🥺
Ayztsla Beyzanury1234 sağ Salim atlatırız inşallah Allahım Şafi ismiyle şifa versin bütün hastalara moral çok önemli diyorlar ama insan düşünmeden de edemiyor işte 🥺
Busenn01 Beyzanury1234 ben de 23 hafta da serklaja rağmen kısalınca 3 gün hastanede yattığımda 2 doz ve 32.haftada kısalık iyice düştüğü için 2 doz olarak toplamda 4 doz aldım. 23 haftada ki bebeğin hareketlerini 2 3 gün çok azallttı.ama 32 de kinde herhangi bişey olmadı.
Youngmotherr Nanelimonn hep her hafta acillik oluyordum düzenli kasılma çıkıyordu ama açılmam vesaire olmuyordu o en son dayanamadı kendi geldi