DilanYazar Merhaba arkadaşlar 13hftmda dr gtmiştm omega 3 vermişti kullanmak istemedim balık yerm onu kullancğma demiştm 16+2 günlük olduk yarn kontrlüm var bi sorn olur mu merak ediyorm açıkcası ve kullanmadğımı dr anlar mı acaba😅
cokkasmabeabi DilanYazar nasıl anlasın ki. Bebeğin beyin gelişimi kilo alımı için vermiştir. Çok elzem değil isteğe bağlı.
Bebisannneessi DilanYazar bana da doktorum verdi ama midemi bulandirio istifra ettiriyo, içince zaten istifra ediyorum diye içmeyi bıraktım bebegimde bı sıkıntı yok çok şükür
Arzuseen DilanYazar sorun olmaz bende 10 gün falan kullandım sonra kullanamadım doktor o zaman balık yiceksin dedi ama kan ilacı şart
DilanYazar Bebisannneessi sağlıkla kucağmza alalım bebişlermzi 🐣 bende folik asit öyle yapmıştı zor bitirmiştm ilaç içmeyi de sevmiyorm açıkcası ama içmedğim için pişmanlkta vardı bebek için kan ilacndan başka ilaç kullanmcam sanırım sorun olmazsa o da mide bulandırıyormuş ama ona katlanıcam mecbur🤰🏻
Bebisannneessi DilanYazar bı arkadasimda da kan ilacı bulantı yapıyordu, evet bı suçluluk duyuyorum bende icmeyince ama ek takviye sonuçta olmasa da olur diyorum, amin hayırlısıyla alalaim kucagimiza inşallah 🥰