Beyzanrkrkmz Senemyldrm 17 18 de kıpırtılar hissediyodum ama 20den beri tekmeleri çok net hissediyoruz dışardanda belli oluyor🥲 23 teyim şuan
Angel_12 16+5 de ilk tekmesini hissettim💙 18. Haftaya kdr ara ara hissettiğim tekmeleri şuan içerde savaş ediyor 😂 28+4 den selamlar
Hafizebirhanim Ya ben su ilk gebelikte hareket gec hissedilir seyine fazla inanmiyorum (: benmde ilk gebeligim 15 te hissetmeye baslamistim
fizikcianne Senemyldrm benim ilk hamileliğim ve çok erken hissettim bebeğimin hareketlerini :) 11. Haftada başladı tabi 16. Haftada daha da belirgin olmaya başladı hareketleri suan 27 haftalığım baya şiddetli hareketler :) bizimki çok hareketli
Ozgeccc- Senemyldrm ilk 19.haftada hissettim (ben kendimi çok dinleyen ve hamileliği yatarak geçirenlerdenim ayakta çok hareketli olsam hissedemeyebilirdim) ama en net 20de hissettim☺️
Selcanunal2004 Senemyldrm şuan 20. Haftadayız. Geçen hafta başladı canım yavaş yavaş kasıklarımın oralarda Şuan biraz daha arttı ve netleşmeye başladı :) Tatlı yiyip uzanırsan daha net duyarsın ama erken bence 1-2 hafta daha bekle derim :)
Ceylannn1y Drysvrucr aynen .şimdi 30+6dayım şimdiki gibi sert değil damar atar gibi atıyo .sizede hissettiriyo artık demk
Babyy21 Senzinc nasıl bir histi tam neresindeydi acaba karnınızın. Yani mesela hareket etse kesin anlayabileceğimiz bişey mi 🙈
Babyy21 Dilara_erc1 ben de sürekli solda kayma gibi hissediyorum 16+5 haftalığız. Ama bebek mi bilmiyorum. Sırt üstü uzanınca hissediyorum