Olivia İlk hamilelik 17 haftada falan. İkinciyi hatırlamıyorum şuan 3 hamilelik 16 haftada yım hissediyorum böyle alt taraflarda kalp atışı gibi bişey atıyor gibi çok ufak. İlk hamilelikte genelde hemen hissedilmez hissedilse de anneler anlamaz genelde. ❤️
Balpamuk Senemyldrm ben ilk oğlumda 17 haftalıkken hissettim şuan 3 haftalık hamileyim bunda ne zaman hissederim bilmiyorum 🙂
Zelihaa1409 Senemyldrm 19 haftada hafif kipirtilar vardi 20 de ilk tekme geldi 23 deym düzensiz oluyo bazen var bazen yok.
Meliha123 Senemyldrm ilk hamileliğimde 22 haftada hissettim 🙏 ikinci gebeliğimdeyim 17 haftada hissettim
kaganinannesi_ Senemyldrm 86 kilo ile hamile kalmış ve yağ katmanı 7 cm olan bir anne olarak 21.haftada baklava komasından sonra sola döndüğüm bir gecede kıpraşmasını hissettim ilk defa. 😂
Dilansmr21 Senemyldrm ben 19 da hissetmiştim ilk çok hafifti yok gibi bir şeydi hatta. Şimdi 27 haftamdayım sürekli temas halindeyiz çok şükür.
Elfsenack Senemyldrm ben 24. Haftaya kadar sadece sağ tarağımda veya göbek deliğimin oralarda tekme atar gibi hissediyordum şimdi 26 haftalık arada sağ sol yapıyor geziniyor gibi ama genellikle sağda yine toplanıyor 😂
Rulina Senemyldrm 2 gün önce hissettim 21. Haftadayım 🥹 sanki karnımın altında ultrason aleti geziyor🥲
Sevdeeez Hafta da böyle hafif sızı damar atması gibi hissediyordum. İlk gebeliğim olduğu için pek adını koyamamıştım. 21. Haftada içimde hareketlerini net bi şekilde hissetmeye başladım.
Seherzge Bende 17+2 deyim neye benziyor merak ediyorum henüz hiçbirşey hissetmedim, acaba hareket ettiğinde net anlaşılabilir mi oluyor? Yani ayırt edebiliyor muyuz hemen
Civciv53 Senemyldrm 17+5 im dün gece yatarken çok hafif içimde bir kıpırtı oldu böyle hani deriz ya kelebekler uçuşuyor aynı öyle oldu ama çok az bir zaman ama o bile mutlu etti 🥲
Nutmeg1 17+5 haftalık hamişim 2 gün önce ciddi bir şekilde hissettim kıpırdanma değil baya vurdu cimcimem okadar mükemmel bir his ki Rabbim sağ Salim kucağımıza almak nasip etsin güzel annelerim 💟