Selmakeser 35 haftalığım 3 günde bir damardan kan alıyorum aranızda alan var mı doğumu nasıl geçti varsa da
Papatya_kokuyo5 Selmakeser kan mı alıyorsn canım yoksa ilaç mı benim doktorumda damardan ilaç verilmesi gerekiyor dedi özel hastane fiyatları biraz fazla olduğu için devlette yaptır dedi ayın 4 ünde gidicem bakalım yapacak mı doktor eğer değerlerin normale dönmezse erken doğum olur dedi
dnzdefne Selmakeser Bende iki günde bir kan iğnesi almıştım hamileykn. Beş tane salak hastane kalçadan vurdu çocuğum on sekiz aylık hâla mor kalçam. Beni çok korkuttulr para tuzağı hazırladılar Allah tan dank etti bize.
mother2 Selmakeser kaçtı değeriniz benim b12 134 lerde kanım da 10 şuan 28 haftaligim b12 iğnesini başlıca
Selmakeser Papatya_kokuyo5 şuan serum ilaç koyuyorlar ona başladım 3 günde bir kansızlığım için ilaç fayda etmez dedi doktorum
Selmakeser Mrsfly evet o ilaçla başladım kan değerlerim çok düşük çıktı ilk doğum normalde bu da normal ama zayıf olduğum için kan değerimde düşük çıktığı için bu şekilde toparlıcaz dedi
Mrsfly Selmakeser tamam dert etmene gerek yok bendr aldım o ilacı üç doz bügün 3 doz daha alcam çok faydası oluyor
Jaleisik Bende şuan 29 haftaligim aynı şeyi doktorum doğuma yakın kan takviyesi yapılacağını söyledi kansızlık yüzünden
Mrsfly Avakado1 geçmiş olsun doktor kademeli yapmadımı neden öyle oldu bilemiyorum ben aldıktan sonra çok ii hissediyorum kendimi
Selmakeser Kan değerim 7,5 çıktı olduğundan baya düşük ilaç ismi Ferroven ampul 3 günde bir takılması gerekiyor muş aksatılmadan