• Gebelik
  • MİDE VE BAĞRSAK AĞRISI ŞİŞKİNLİK

Merhaba hanımlar 6+4gebeyim.Cok yüksek düşük riskim var.Hiç kıpırdamadan yatyorum.Günde 3defa progestan kullanıyorum.Aşırı derecede mide ağrısı bagrsak ağrısı şişkinlik ve mide bulantısı yaşıyorum Haliyle birşey de yiyemiyorum.Hareket etmem de yasak.Ne yapcam ne yapsam iyi gelir.Yardımcı olursanız çok sevinirim.Patlamak üzereyim.😭😭😭

Hayat70 benimde riskliydi yatarak geçirdim yeni yeni ayaklanıyorum 20. Haftam progestan öyle yapıyor malesef ağızdan alındıgında çok gaz sancısı çekmiştim ılık su torbası işe gaz cıkardıgımda çok rahatlıyordum progestan vajinal alındığında böyle etkileri olmuyor kanamam durduktan bir süre sonra vajinal olarak devam ettim

Melos_0709 Kuzum ben bağırsağıda geçtim.Midem çok kötü baylcam bir gün istifra etmemek için zor tutuyorum kendimi.Riskin ne zamana kadar devam etti.Ve ilacı günde kaç defa ne kadar kullandın.

Hayat70 benim bebeğin çok yakınında kanama alanım vardı baya çoktu ağrılarım da çoktu 3 ay yattım çalışmadım iş yapmadım bu süre zarfında günde 3 progestan hap ve 3 günde 1 iğne kullandım 1 aydır kullanmıyorum artık kanama alanımda kaybolmuş yanı 3 -3bucuk ay boyunca kıllanmış oldum. Adet görür gibi kanamam oluyordu kanamam kesildikten sonra vajinadan fitil gibi kullandım progestan hapı o zaman yan etkileri olmuyor doktoruna danışıp sende öyle kullan kanaman yoksa bence

Melos_0709 3Ay nasıl yattın.Ben 1haftadır kıpırdamadan yatyorum.Patlayacam birde daha büyüdüğünü görmedik kalp atışını duymadık ya .Boğuluyorum sanki hareket etmeme bile izin vermiyorlar.😔

Hayat70 başlarda çok ağrım bardı ayağa kalkamıyordum bile sonradan tabi baya zordu sürekli yatmak yata yata hamladım şimdide hemen yoruluyorum o günler bitti ya çok şükür her dr kontrolüne gitmemiz bizi psikolojik olarak mahvediyordu acaba yaşıyor mu kötü birşey duyarlıyım diye ilaç ve hareketsiz yaşam kabızlıga da erki ermesin diye kuru kayısı incir su tükettim ki tuvalette sorun yaşamayayım gaz sancısı çok beter oluyor bu durumda ve bana progestan çok uyku yapıyordu içtikten 1 saat sonra bayılıyordum resmen

Melos_0709 Bana mide bulantısı için ilaç verdi doktor.Artik fitil olarak kullancam progestanı bende.Bugunde 5+5dedi kese büyük ama kalp atışını göremedik haftaya görmemiz lazım dedi gönderdi.Anlamadgım geçen haftada 5+5 demişti. Başka doktora gideceğim galiba.

Hayat70 ben 5. Haftada kalp atışını başka bir doktora gittiğimde duydum o zamana kadar gittiğim doktordan memnun kalmamıştım daha doğrusu bişeyler içime sinmemişti hastadan çıkıp hemen akşamına başka bir doktora gittim ve aynı gün kalp atışını duydum çok şaşırmıştım ve içim acayip rahatlamıştı. Mide bulantısı da hiç yaşamadım vakinal almaya başladıktan bir süre sonra yan etkilerin hafifler bende öyle olmuştu

Melos_0709 650tl muayene ücreti verdim.Ben konuştum doktor dinledi böyle saçmalık mi olur.2haftadir 5+5sin diyor.Neyse başka bir doktora randevu aldım bakalım.Umarim duyarız kalp atışını.Hayrlisi olsun bakalım.😇