Gamze4127 esra1791 geçmiş olsun sağlıkla kucağınıza alın. Bende bi ara tansiyon yüksekti şuan iyiyim ama normal doğum olur mu bilmiyorum
Gamze4127 Prenseslerinannesiiii Aslında çoğu gebeye göre iyiyim ev işlerimi alışverişimi vs yapıyorum ama mide yanması beni mahvetti ilk 2 3 ayda bulantı şikayetim vardı onun dışında rahattım da midemde alev topu var gibi resmen
ilknurakdogan1 34+6 olduk Cumartesi kontrolümüz var Normal istiyorum ama belimde iki fıtık var birisi patlak ve kalçama bacağıma vurduğu için doktorum ve fizik doktoru görüştü sezaryene kadar verildi
Gamze4127 ilknurakdogan1 ben sezeryandan çok korkuyorum ama bende de büyük ihtimalle sezeryan olabilir
Sultan_bzbyk Bizde bugün tâm 33 haftalik olduk ve haftaya muayenem var 2 haftada bir gel deniyor bakalım heralde yine 2 hafta sonra gel der 36 da da günü verir heralde
Hdemir1618 Gamze4127 akciğerimden ameliyatlıyım ben sezeryan ve normal doğumda tekrarlama riski var o yüzden devlet hastanesi seçtim göğüs cerrahisi ve göğüs hastalıkları en uygun yöntem epidural dedi o yüzden epidural yapacaklar
Gamze4127 Hlm61 ayağıma krampn3 4 defa girdi. Ama bu son 1 2 haftadır el parmaklarım sanki aylardır hareket etmiyor gibi tutulmuş bugün uyandım sağ kolum da hissizlik var omuz tarafımda ağrı oluştu zorlanmaya başladım ben 32. Hafta itibari ile ya
Ebebe Btbu aynı sizin gibiydim bana da lansor verdiler iki gün kullandım hayat güzelleşti üç gün kullanmiyorum yine kötü oluyorum öyle başlıyorum tekrar düzeliyor.