zgeKanbirSezen Merhabalar anneler ; 25 Kasım gece 4 te karnıma ağrı girdiğini hissettim sonrasında soguk aldığımı düşündüm daha erkendi.. ancak baya bir akıntım olduğunu ve sancımın 30 dk aralıklarla olduğunu farkettim.. eşim sabah 6 da işe gitti durumdan bahsettim ama yalancı sancı da olabileceğini söyledim .. henüz hastane çantam hazır değildi kalktım çantamı hazırladım, güzelce sıcak duş aldım, sabah namazımı kıldım, çamaşırlarım vardı yıkadım astım evini topladım saat 10 civarı kayınvalidemi aradım ve 12 gibi onlara gittim sancım git gide sıklaşıyor ve şiddetleniyordu kayınvalidemde sıcak bir duş daha aldım sonrasında Esenler medipol hastanesine gittik kayınvalidem sürekli beni yürütüyordu hastane de beklerden merdiven inip çıkarttı .. Pazar günü nöbetçi doktor vardı muayene oldum ve 9 cm açılma oldunu hemen doguma alalım dedi Doğumhanede nst ye ebe bağladı ama sancım aralıksız devam ediyordu zor sabrettim doktorum geldi ve kızım hemen dünyaya geldi .. normal Doğumda en zor şey yalnızca sancı Doğum çok kısa zamansa yeterince açık olduğunda kolaylıkla oluyor.. çok şükür Bebeğim dünyaya geldi evde sancı çekmek hastanede nst de kıpırdamadan oturmaktan iyidir.. yoksa ilk sancılanmaya başladığında gitseydim açılmayı bekleyecektim suni sancı olabilirdi.. çok şükür hemen ayağa da kalktım 🥰
canimincani zgeKanbirSezen geçmiş oldun bi avazda kucağınıza almışsınız ne güzel gününden önce doğduğu için bebeğiniz iyi dimi
Asminsmom2 zgeKanbirSezen bende kızıma o haftalarda kavuşsam ne güzelll😍🤗 Sağlıkla büyüsün Allah size bağışlasın
Bihilal zgeKanbirSezen hayırlı olsun Rabbim analı babalı büyütsün cnm sanki senle aynı haftadaydık biz ☺️
Mgsrcn zgeKanbirSezen Hayirli ömürlü olsun insallah Allah saglikla sizlerle birlikte büyütmeyi nasip etsin 🙏🙏 darisi da basimiza inşallah 🙏😊
Amargi_nes zgeKanbirSezen cok guzel olmuş hersey masallah canim. Rabbim size bagislasin evladinizi🙏🌼 kac dikisin var bebis biraz erken dogmus kac kilo dogdu iyimi suan
zgeKanbirSezen Amargi_nes Çok teşekkürler darısı başınıza inşallah :) toplamda 5 dikişim oldu Bebeğim 3080 kg doğdu şuan 9 günlük 3400 gr oldu
Nurcin zgeKanbirSezen ben de medipol de düşünüyorum doğumu. nasıl memnun kaldınız mı ilgiden.. hangi dr girdi doğumunuza..?
zgeKanbirSezen Nurcin evet memnun kaldım doktorum nöbetçi doktordu Şehruz Soysal gayet güleryüzlüydü tavsiye ederim :)