Cansuyca Kızlar 24 ünde verdiğim beta değerim 603 dü bugün verdiğim beta değerim 2643 çıkmış normal mi ?
Baharoloji Cansuyca normal artmış aslında 3 gün olmuş zaten kese görünür karından emin değilim ama vajinal usg ile kesin görünüyor
gunessmomm Cansuyca 2000 üzerinde kese görünür demişti doktorum ve göründü de çok şükür sizinki de görünebilir 🙏🏻
e_blue_sky_a Cansuyca gayet normal 4binlerde bile olabilirdi güzel artmış Bi daha yaptırmayın randevu alıp bu sonuçlarla doktora gidin ya kese görür vajinal ultrasonla da olsa, ya da şu gün gel diye gün verir Hayırlısı olsun inşallah
bebegimmm60 Cansuyca evet normal canım bu değerle vajinal ultrasonla görülebilir belki ama karından görülmesi için 4000-5000 civarına yükselmesi gerekiyor
Hsusam Bende birşey sormak istiyorum hanımlar benim de ilk ölçtüm gün değer 93 çıktı 4 gün sonra 680 olmuş iki kattan fazla çıkmış sizce anormal mı
Baharoloji Hsusam 2 günde bir değil aslında 24saat-48 saat aralığında 2 katına çıkması gerekiyor çok fazla artmamış yani normal
Meryeminannesi20 Cansuyca 2-3 gün beklerseniz karından gözükür acele etmeyin derim alttan muayene insani geriyor istemsizce
Cansuyca Meryeminannesi20 evet bir kere alttan muayene oldum o zaman değerim düşüktü gebelik yoktu ve psikolojim alt üst olmuştu o yüzden çekiniyorum biraz