gmzela1605 Elimde bi kutu prilam var ihtiyacı olana göndereceğim , doktorum bana tavsiye etti gece yatmadan içtim ama sabah baş dönmem vardı ilaca bağladım kullanmadım
Nili4321 gmzela1605 ben sürekli olarak kullanıyorum 19. Haftaya gireceğim ama içmediğim gün zehir oluyor. Ben çok şükür kendim alabiliyorum ihtiyacı olana verin 🫶
Yessiimm gmzela1605 öğleden sonra içmeyi denediniz mi ? Bende kullanıyorum 4 buçuk aylığım onu kullanmasam perişan oluyorum bende sadece halsizlik yapıyor
Bimiyendis gmzela1605 bence gönderme. Baş dönmesinin sebebi başka bişi olabilir. Daha sonra ihtiyacın olabilir. Ben kullanıyorum 3 aydır maaşesef içmediğim gün zehir oluyor akşama kadar.
gmzela1605 Nuraslanklc artık daha iyiyi Nuraslanklc yan etkilerinde yazıyor 😕 doktoruma sordum yapabilir dedi , baş dönmesi daha kötü günüm mahvoldu bulantı sadece sabah oluyor geçiyor sabır
Nuraslanklc gmzela1605 en sevdiğim bulantı şekli oğlumda öyleydi bunun sabahı akşamı yok yat kalk şükret vallahi .. bu arada ilaç aşırı uyku yapıyor gün içinde sersem gibi geziyordum full yatış bulantıyı kesiyor ama belli ki yan etkileri çok fazla ben açıp okumadım hiç ama çoğu kişi de uyku yapiyor diye kullanamıyormuş 😐
gmzela1605 Nuraslanklc halsizlik baş dönmesi Yaptı bende doğal içerikli ilacın o kadar çok yan etkisi olur mu bilemedim bende yan etkilerini okuyunca şaşırdım
Nuraslanklc gmzela1605 doğal içerikli mıymış 😃 doktor hiç bir zararı yok a kategoride falan dedi ama bilmiyorum gece 2 tane sabah 1 öğlen 1 toplam 4 şeklinde önerdi bana ama gece de içsem sabahta kafamı kaldıramıyorum gün içinde şüphe bırakıyor insanda ister istemez