Reyn Mide bulantısı, baş dönmesi , gögüslerde hassasiyetim var. Gebelikten şüphelenip evde çamaşır suyuyla test yaptım. Baya köpürdü. Gerçekten hamile miyimdir ?
cokkasmabeabi Reyn ben yaptım, peşine eşi olmayan bir arkadaşıma yaptırdım onunki kopurmemis benimki kopurmustu ve hamileydim. Ama bu idrarın asidinden de olabilir net sonuç vermez ya.
bebegimmm60 Reyn idrar zaten genel yapısı itibariyle asitli bişey çamaşır suyuyla birleşince köpürmesi olası bir durum. Bence kan verin ya da normal bir test alıp yapın
Saliha7 Neden bir test almıyorsun ? Veya kan vermiyorsun ? Burda gerçekten nasıl net cevap bekleyebilirsin 😂 inş hayırlısıyla iyi haberdir sevgiler
Reyn eczane ve hastane bana uzak kalıyor vasıtamda olmadığı için böyle bir yöntem denedim. Çamaşır suyuyla gebelik öğrendiğini yazanlar olmuştu.
Kayaozge Reyn Ben denemiştim ama köpürmemişti peşine test aldım yaptım hamileydim bence çokta doğru sonuç veren bir şey değil 🥴
Guzelanne56 Reyn Trendyol marketten sipariş verın bana da uzak kalıyor ve Trendyol marketten sipariş verıyorum testi vs
Guzelanne56 Gulmasal evet ben ordan verıyorum bazı marketlerde satış bulunuyor eczane bana uzak kaldığı ıcın ovulasyon testinı dün gebelık testını gecen ay de oradan aldım kapıya kadar geliyor odemeyı kartla yapıyoruz bızım orda olan markette bulunuyor resmınu atabılikirim aldığıma dair
nurcakar03 Reyn onu ben yeni evlendiğimde denemiştim ama yanlış göstermişti hamile olmam gerekiyordu köpürdü diye ama değildim en iyisi eczaneden test alın öyle bakın eğer hamile olmak istiyordunuzsa inşAllah pozitif çıkar😄🥰
Saryaa72 Reyn bende duymuştum hamileyken merak edip yaptım köpürmedi eşim yaptı köpürdü bu durumda eşim hamilemi oluyor 😂