Betulkaraa34 Kizim 4,5 gundur kaka yapmıyor ne yapmalıyım acaba huzursuz değil keyfi yerinde ama yapmadigi icin kafama takiyorum sadece osuruyor ve cok pis kokuyo sadece anne sütüyle besleniyor
Seymoshh Betulkaraa34 Kaka düzeni her bebekte aynı değildir. İlk 6 ay bir bebek 7-10 gün süreyle kaka yapmayabilir. Bu süreçte normal yumuşak kıvamda kaka yapan bebekte bir sağlık sorunu yok demektir. Bazı bebekler ise günde 4-5 kez kaka yapabilir. diye bir not bırakayım size bu aylarda kilo alımı arttığı için dışkılama bazı bebeklerde çokça geç olabiliyor dr lar 10 güne kadar sorun olmaz diyor endişe etmene gerek yok benim bebeklerimde öyleydi 6-7 günden önce kaka yapmazdı 4 çocuk annesiyim zaten pırtı kokulu olmaya başladıysa yakın süreçte yapacak demektir
Biriciklerim3 Betulkaraa34 benim kızım 15 günde bir yapıyordu niye bebek huzursuz değilse sorun yapıyorsunuz ki
Betulkaraa34 Cok sagolun tesekkur ederimm huzursuz degil ama yapmayinca bir sorun mu var dedim endiselendim ilk kez anneyim o yüzden evham yaptim bilgim yok bu konularda Allah razi olsun hepinizden Nuraslanklc Aysee07 Biriciklerim3 Baharoloji Seymoshh
Nuraslanklc Betulkaraa34 gazı vardır karnına masaj yapıp bacaklarını ileri geri hareket ettirebilirsiniz faydası olacaktır