e_blue_sky_a minik_kurabiyeee benimde kasımda düşük oldu 14haftalığız umarım bu bebeklerimize sağ saglim kavuşuruz sağlıkla gelsinler
minik_kurabiyeee Ponduk evet zaten en kafana takmadığn an oluyor 😅😅😅 ben bundan merdivenlerden düştüm kurban bayramında 2 kurban üstümden geçti sürekli araba ile hareket halindeydim zaten köy yolları bozuk oluyo 12 saat otobüsle ailemin yanına gittim geri geldim ve ordada hiç rahat durmadım sürekli gezdim 😅😅😅 temizlik zaten hiç demiyorum😂😂😂
Safiye2 1palyaco canım benim 2 sene farketmedi Doktorlar sonrasında tavsiye üzerine gittim şimdiki doktoruma direk USG de fark etti sonra rahim filmi çekti öyle kesinleşti sonrasında perdeyi aldı çok şükür fark edildi yoksa hep böyle olacaktı 🥺 Allah razı olsun canım rabbim en kısa zamanda sana da nasip etsin inşallah 🌸💜
minik_kurabiyeee Ponduk ay hiç dikkatte etmedim ona bilmiyorum yani çok geçmiş olsun gerçekten çok zor her gün iğne vurulmak 🥺🥺
minik_kurabiyeee Emel5805 sürekli kusuyordum ve normal kusma değildi ölü gibi geziyordum ortalıklarda göz altlarim aşırı morariyordu aşırı kasık ağrısı aşırı bel ağrısı artık duramıyordum yaaa ama ben bunları normal hamilelik diye yoruyodum ama öyle değilmiş maalesef kontrole giderken öğrendim zaten
minik_kurabiyeee Ponduk rutin kontrollerde nasıl anlıyor mesela tam anlamıyamadim bilmiyorum da bilgilendirir misiniz acaba
minik_kurabiyeee Ponduk aa pardon ilk düşük yaptığımda bakmışlar 26.6 çıkmış riskli bir durum yok sanırım
Ybvvv 1palyaco nasıl verdiniz acaba bende Haziran’da kalp durması nedeniyle bi kayıp yaşadım ama ilk düşükte yapılmıyor dediler
1palyaco Ybvvv kimyasal yaşadığımı da belirttim , aynı zamanda ailede geç çocuk sahibi olan , çocuk sahibi olamayan, engelli çocuk sahibi olan, düşük yaşayan vs var mı diye birkaç soru da soruldu bunların birkaçı da ailede mevcuttu yakın derece akrabalıkta .