Boncukmavis Hamile oldugumu yeni ogrendim bu bikaç gündür çok halsızdim kötüydüm ve karın ile kasık agrılarım vardı ama kendimi cok iyi hissediyorum agri veya batmada yok korkuyorum kızlar ilk hamileliğim sizce bebegim iyimidir😰
Aylanursu Boncukmavis Telaş etmen çok normal canım bazen gebelik belirtin oluyor bazen olmuyor çok normal bir durum 28+4 haftalıgım ilk baslarda bir hafta oluyordu 1 hafta olmuyordu korkma için rahat olsun ☺️
dlb97 Boncukmavis aklina kotu seyler getirme ya ogrenmeden once 2 gun boyunca öluyo gibiydim agrilar kusmalar vs ogrendikten sonra gayet iyiydim 1-2hafta sonrasinda falan kusmalarim basladi sonra yine kotu oldum hala daha mide bulantisiyla mucadele ediyorum 12+3 deyiz
Boncukmavis Aylanursu ha normal yani.brn iki yıl once düşük yaptım ondan dolayı korkuyorum Hayırlısıyla kucagına alırsın ınsallah cnm
Boncukmavis dlb97 mesela gündüz bayagı kötüydüm yorgunluk sancı batma vs ama akşam bişeyim yok ondan korktum açıkcası Bebeğiniz hayırlısıyla gelir inşallah
Aylanursu Boncukmavis Evet canım normal kötü hiç düşünme hemen hemen postları okursan da görürsün yaşamayan yoktur bu durumu ☺️