Sevgigulsen Duaniza çok ihtiyacım var kızlar.. serum takıldı doktor kanama hafif dye gelmedi hastaneye sabah poliklinge cikicak .. kalp atışı falan bakılmıyor burda.. sadece iki serum takıldı 8+5 haftaligim progestan kullanıyordum normalde inşallah birşey olmaz
Paramedik16 Sevgigulsen çok geçmiş olsun canım pozitif düşün sen benim 5.haftadan 12.haftaya kadar kanamam olmuştu ikiz gebelikti 10.haftada ki kanamamda bacaklarımdan akıyordu kanlar o kadar fazlaydı yani doğdular 7.5 aylık oldular bile
Sevgigulsen Paramedik16 kalbi durduğu için olabilir mi diye çok korkuyorum geçen hafta keyfi yerinde kanama alanı dışarda çok az demişti ama insan korkuyor iste
Unzile31 Sevgigulsen geçen hafta bir aydır süren kahverengi lekelerim kırmızıya döndü kan şeklinde gelmeye başladı bebeğin kalbi durdu kesin diyerek gittim ben de çünkü daha önce iki dusugum vardı ama yaşıyordu şükür bebeğim polip var rahimde o kanıyor dediler yani lekelerin bir sürü sebebi olabiliyor aslında illa bebek düşüyor demek değil ama insan panikliyor yine de ama aylarca kanama leke olup doğuran da çok kişi var stres yapma hemen