Eylulleylul Merhaba 🤗 Test yaptım ve çift çizgiyi gördüm 😍😍 İzmirde yaşayanlar acaba hangi hastaneye ve doktora gidiyosunuz ? Önerilerinizi bekliyorum. Ayrıca özel tamamlayıcı sağlık sigortam var anlaşmalı olan hastanelere bu şekilde giden varmı
balevlatlarim3535 Eylulleylul tamamlayıcı sağlık sigortası ile Medicana da Prof.Dr. Mehmet Tunç CANDA hocama gidiyorum. Nasipse kendisinde ikinci doğumum olacak. İlk doğumum da kentteydi orada yapmıştım doğumu. Orada da çok iyi ilgileniyorlar. Hocam Medicana ya geçtiği için bu sefer burada olacak nasipse.
Baharoloji Eylulleylul tamamlayıcı sağlık sigortanızın poliçesine bakmanız gerekiyor kaç muayene ya da tutar karşılıyor bazıları gebeliği hiç kapsamıyor ya da tahlilleri muayene karşılayıp doğum karşılamayan ya da bütçe dolayısıyla doğumun belirli bir kısmını karşılayan var herkesin farklı olabiliyor ona bakın
Sm135 Eylulleylul merhaba benimde Anadolu tss var . 36 haftadayım Medicanaya gidiyorum İzmir’de. Prof karşılamıyor diye biliyorum. 10 hakkınız var bitince nst de cepten ödeniyor
Eylulleylul balevlatlarim3535 merhaba 2. Doğumunuzu da yine aynı doktorda yapıcağınızı söylemiştiniz. Tekrardan sormak istedim yorumlara baktım biraz araştırdım herkes suratsız sert biraz ters birşey sormaya bile çekindiklerini yazmışlar yani çok fazla olumsuz yorum okudum ve size sormak istedim gerçekten nasıl bir doktor acaba
gamzecgr Eylulleylul paketinize bağlı standart paket yaptirdiysaniz geçmez uygulamasını indirip ordan öğrenebilirsiniz nerelerde hangi doktorlarda geçiyor diye
balevlatlarim3535 Eylulleylul onu sigortaniz yada hastane ile görüşmeniz gerek benim sigortam acıbadem
Exelanss Benim doğum teminatlı anadolu tss var 10 muayene ve doğumun tamamını karşılıyor (medicana-zeynep hn a gidiyorum)