Gunesimay Merhaba herkese. Meryem suresi okuyarak hamile kalan var mi. Rabbim kimlere kısmet etti tecrübelerinizden faydalanabilir miyim.
1Anneadayiiii Gunesimay merhaba canım ben 40 hurmaya ayrı ayrı Meryem suresi okuttum günde bir tane aç karnına yedim ama faydasını göremedim İnşallah sen görürsün eğer okuyacaksan Rabbım gönlüne göre versin 🤲
Yagmur-194 Gunesimay ilk gebeliğimde bana okundu ve okuyan kişi elini karnıma sürdü 2 3 hafta sonra hamile olduğumu öğrendim. İnanmakla alakalı birşey. Dua’ya inanmayanlarda ne bilim. 😊
erdmdml Gunesimay canım her gün akşam namazının ardından vakıa suresini oku ve niyetinle dua et 💖 meryem suresini de günlük 1 kere kendin oku 41 tane tamamla🌺
Knergiz Gunesimay hamile kalmadan aylar öncesi her gün okumaya başladım 6-7 ay sonra hamile kaldım. Hamilelikte de okudum bebeğe faydası olduğu için oğlum dan çok memnunum şimdi elhamdulillah 😊
Gunesimay Yagmur-194 Canı veren Allah sonuçta. Biz doktora gidip tedavimizi olup tevekkül etmeliyiz diye düşünüyorum. Meryem suresini de burada bi kac kez post açılmıştı o yuzden merak ettim😇 Allah sizin çocuklarınıza da sağlık versin❤
Afrodid Gunesimay salati tefriciye duası var niyet edip 4444 defa okuyorsunuz. (Abdestli okumaya özen gösterirseniz daha makbul) abdestsiz de okunabilir. Ben bu duanın hikmetine çok inanıyorum. Bebeğiniz olması için istediğiniz gibi niyet edebilirsiniz
Gunesimay Afrodid peki birsey daha sorabilir miyim.:) 4444 ü 1 gün içinde mi okumak gerekli? Ben 100tane okudum baktim yarim saat olmuş hepsini heapalayinca 23 saate denk geliyor ortalama
Serendipity16 Gunesimay ben Ramazan ayında suya meryem suresi okudum kendim çevreme de dağıttım o ay hamile kalmıştım