vanilyali99 Kizlarr hani göbeğin asagi inince rahatlarsın diyorlar ya o ne zaman iner ben 36.haftadayim hala nefes alamiyorum
Serenn16 vanilyali99 valla ben yarın 38ci haftaya giriyorum makar duruş uzun süreden beri ne aşağı inmesi var nede dönmesi dönmiycek gibi duruyor valla 🤦♀️
Cankurt vanilyali99 benimki 35 de kanaldaydı 36+3 de sancim olsa doğuma alacaktı şuan 38+0 oldum sancı var açılma yok :)
Genc_anne_adayi Tam tersi o zamanda vajina ve kasiklara baskı yapıyor ve daha çok rahatsız oluyorsun yürümekte bile zorlanıyorsun bende 36. Haftadaym 2. Dogumum olacak nasipse yava yavaş kanala giriyor ve alt tarafımda agri hissediyorum resmen belime vuruyor ağrısı
cokkasmabeabi Genc_anne_adayi ya benim hep kasiklarimda dolaniyor yürürken öyle bir akıntı geliyor ki her gün acaba suyum mu sızıyor diye düşünmekten kafayı yedim. Erken doğurmasam bari korkuyorum 🥺
minikmelegim_ Ne gibi bir rahatlamadan bahsediyolar? Devamlı çişe gidiyosun pytak paytak yürüyorsun pelvisin ağrıyor
vanilyali99 minikmelegim_ nefes alırken rahatliyormusuz kaburga baskısı azaliyormus ama hala olmadı bende
Kubra0123 minikmelegim_ 36+3 sürekli tuvalete gidyrm birde vajinamin hemen üstü cok sert kafasi orda olabilir mi
naz_mc cokkasmabeabi Ne kadar bensinnnn gercekten su mu akinti mi konusuyla kafayi yicem 2 kere doktora gittim hala zor duruyorum paranoyak oldum , bi dogursaydim diyorum kendime tabi zamaninda saglicakla
cokkasmabeabi naz_mc akintidir umarım🥴 öyle yoğun geliyor bazen velet de öyle bir baskı yapıyor ki karnımı tutuyorum dün bir hareket etti aha dedim patladı su. Daha 34+4uz erken de 😒
momness Kubra0123 bendede aynııııııı . Ve ilk gebelik afedersin bazen vajinamın hemen üstü öyle bir sertki kanaldamı acaba diyorm ben daha 32. Haftadaym