Baharoloji Azrammm benimde öyle 4. Aydan beri var ilk gebeliğimde de öyleydi 37*5 te kendi geldi normal doğumla şekeriniz yoksa genetik oluyor genelde ama yine de yediklerime biraz etmemi istedi doktorum daha da irileşmesin diye normal doğum sıkıntılı oluyor yoksa
Seydaa123456 Azrammm benimde 2 bucuk hafta önde gidiyor şekerden süphelendi doktor sekerde cıkmadı şükür yapısı öyleymiş🫢😂
Azrammm BuseVeMinikleri betan da yüksek cikmismiydi kacinci haftanda böyle önde gitmeye basladi acaba
BuseVeMinikleri Azrammm 5. Aydan itibaren hep önde gitmeye başladı. Betam normal çıkmıştı. Benim bebekler hep önde oluyor ya 😂 şekerimde yok ama 🤷🏻♀️ oğlumda hep önde gidiyordu. İkinciside öyle.
biryildiz42 Azrammm kızım olacak nasipse ❤️ Valla gülüm ben 20 haftada gittiğim zaman haftası ile uyumluydu. Daha sonra 28 haftada gittim doktor iki hafta önde dedi 30 haftalık bebek dedi
Ebrugrgn Biz de önde gidiyoruz haftamızdan şekerim çıkmadı ama yediklerime dikkat etmemi söyledi doktor . Genetik bizdeki durum biraz eşim de boylu yapışı kayınpederim falan
MerveTeyze Azrammm bizde de ortalama 2 hafta önde gidiyor ben çok minyondum ama babası biraz yapılı sanırım baba genetiği ile ilgili de olabilir