gakkoyengee Kızlar yeni aldım arkasında hamileler bebeklerin bulunduğu ortamda kullanmayın diyor e bebeğin kendi sattığı bir şey kendi mağazaları da bu kokudan kokuyor kullanan var mı napsam bilemedim
MehmedinZeynebi gakkoyengee alla alla garip geldi bana bende geçen civilinkini aldım kullanmayı da düşünüyorum ne zararı olacak ki tabi butun çubukları katmayacagim daha hafif bir koku bıraksın diye sanki hiç alkollü parfümlere maruz kalmıyoruz gibi
Askkus gakkoyengee bende aldım kapının girişinde kullanacam bebek doğunca 🫠 neden öyle yazıyor ki bende bi bakayım
Onemother1 gakkoyengee ben kullanıyorum koridorda duruyor hamileykende kullandım şimdi bebeiş doğdu hala kullanıyorum.zaten ilk açıldığında bi yoğun kokuyor şuan kokuyu almıyorum bile bebeğin bulunduğu odada olmasın yeterli
MehmedinZeynebi gakkoyengee evet var kendi magazalarinda da biraz fazla hassas davranmış olabilirler mi bilmiyorum içinde ki maddeleri araştırın bı
Orucu12 gakkoyengee pudra kokusundan mı bahsediyorsunuz ben kullanıyorum e bebek magazalarındada dediğiniz gibi kullanılıyor hiç dikkat etmemişim yazıyı
gakkoyengee Orucu12 evet evet pudra kokusu bahsettiğim kutunun arkasında yazıyor koyu renkle yazmışlar
Orucu12 gakkoyengee siz söyleyince kaldırdım ama hiç dikkat etmemişim salı gunu gıdıcem e bebege ve sorucam hem benek kokusu odaları için dedi veren kız çok satılıypr diye hemde boyle bişey varsa nüye yani
gakkoyengee Orucu12 gidince banada yazar mısınız bende merak ettim şaşırdım açıkçası çünkü kendi mağazaları da bu kokuyu kullanıyor çok tuhaf gerçekten
Orucu12 gakkoyengee sordum cok solumayınca sıkıntı olmaz onu zorunlu diye yazdılar dedi ama kendiside yeni farketti
gakkoyengee Orucu12 bence dediğin gibi bilmiyordu sen söyleyince farketti lafı çevirdi gibi geldi bana