Kumru_6694 Arkadaşlar merhaba, alt tarafımdan göbeğime kadar boylu boyunca uzun bir koyu çizgi belirdi 27 haftayım. Etrafımdakiler doğum çizgisi dediler, başına gelen var mı ilk gebeliğim . Sonradan kendi kendine geçen birşey mi bu merak ettim 🫢
Fmcsa Kumru_6694 benim bu 3. Hamileliğim hiç birinde olmadı çizgi ama doğumdan sonra geçiyor diye biliyorum çevremden.
thebendis Kumru_6694 linea nigra çizgisi deniyor o çizgilere bende de var gebeliğimin başından beri herkeste olmuyormuş, doğumdan sonra kayboluyormuş.
Elif380 @Kumru_6694 benimki şimdiden belirdi ben 12+2 yim ilk gebeliğimde de olmuştu daha da koyulaşmıştı hatta bu arada sizin cinsiyet nedir bebeğin
Fmcsa Elif380 hayır oluşmadı. Yeğenim yeni doğum yaptı onun çizgisi vardı kızı oldu. Herkesde olmuyo demek ki cnm.
Elif380 @thebendis cinsiyet nedir acaba bende ilk bebekte de vardı şimdi de hafiften var daha erken 12+3 olduk
thebendis Elif380 benim kızım olacak ama bu çizginin cinsiyetle alakası yokmuş tamamen hormonlarla alakalı bir durummuş.