-cey-33 Sedagnlty bence bıraz bekle cunku ben öyle yaptım kı yanılma olmasın dıye 18 19 haftalarda net oluyo canım
Bride_6470 Sedagnlty belli okuyor genelde 12.haftalarda isterseniz buraya atın bakalım ultorson fotoğraflarını
K123k 13.4 de cinsiyet belli oldu ama özel de baktılar davlet 16 haftalık olana kadar söyleyemeyiz demişlerdi
Bride_6470 Minigiim-vebenn52 ebet sizinki bariz kız bencede değişmez artık 😁sağlıkla gelsin inşallah 🥰
Fatmagul38 Haftadayz bizde dun ogrendik.ozelde ogrendik. devlet hastahanesu soylemedi 20 ye kadar belli olmaz dedi😂
Bride_6470 Kodal-42 kız gibi bu bacak arasında üç çizgi var gibi kesesi de kıza benziyo ama tam net bilemem gönlünüzdeki neyse o olsun inşallah 🥰
Bride_6470 Nevsevmom bu erkek gibi kesesi erkeğe benziyor 🥲sağlıkla gelsin inşallah 🥰 valla inanırmısınkz normalde hiç anlamazdım böyle şeylerden ama burda sanırım tecrübe ediniyoruz ya herkeste görüp baktıkça gönlünüze göre olsjn inşallah 🥰
Nevsevmom Bride_6470 sağlıklı olsun ama erkek olsun çok istiyorum cidden teşekkür ederim doktor bir erkek diyor bir kız diyor şaştım kaldım 😵💫