Mlsfcr Kızlar anne yanı olabilecek park yatak uygun fiyatlı bişey istiyorum 3 bini geçmezse iyi olur açıkçası alan var mı memnun kalan önerir misiniz ??
Catsofmom Mlsfcr Kiwi zoody bebek beşiği, park yatak, oyun parkı 3+1 olandan aldım. İnanılmaz güzel ve kaliteli çok beğendik. Fiyatı da çok iyi
KuzeyinAnnesi10 Mlsfcr bu ay alicam canım daha 20 haftalık olduk herseyi hazır yatağı da bu alıp bitiricem her ay az az almaya çalışıyoruz malum fiyatlar çok zor
Firstmomfirstchild Catsofmom canim sen ne kadara aldin bunu? Bende aldim umarim ikimizde kazik yememisizdir 😄 ve ne zaman aldin
Mlsfcr Mediha99 üstüne gelen yatağı güzel miydi peki genelde hediye olunca çok ince oluyor diyorlar tekrar alıyorlarmış
Mediha99 Mlsfcr evet bence yatağı ince ve yumuşaktı bazıları memnun kalmış ama ben yatak twiny ortopedik yatak aldım hediye geleni ileride büyüyünce yatağın içinde oyun oynaması için kullanacağım
Firstmomfirstchild Catsofmom gecen hafta 3000 e almistim bende. Ama indirimliydi normal fiyati 3500 zaten
Rubbywoo Mlsfcr prego san diego alabilir Mlsfcr prego san diego alabilirsiniz hepsiburadada sürekli indirime giriyor 2600 2700 gbi premium üyeliklerede kampanya oluyor bakın derim