Acemi_anneyim34 Bebek arabasi alacağız ama karar veremedik ilk çocuğum travelleri çok beğenmiyorum ama kullanışlı olan neyse onu almak istiyorum fikir verir misiniz
Baharoloji Acemi_anneyim34 benim travel sanırım mamas Papas ocarro sürüşü çok iyi ama çok ağır bagajı dolduruyor hiç pratik değil memnun değilim şimdi olsa kabin alırdım kesinlikle hem pratik hem rahat modellere bakın hemen katlanması ağır olmaması önemli bence
designermoms Acemi_anneyim34 ben travel aldım sürmesi çok rahat memnunum bebeğimle tek başıma da dışarı çıkıyorum Sadece bagajda falan yer kaplıyor
alitalia Acemi_anneyim34 kesinlikle kabin👍🏻 oğlumda travel kullandım ağır ve kapanıp açılması biraz zahmetli. Şimdi chicco goddy plus aldım otomatik açılıp kapanıyor çok pratik. Tavsiye ederim
Tulipati Acemi_anneyim34 bizim gelinler kabin aldı gösterişli diye hiç memnun kalmamıştı çok kullanamadılar anca dev gibi bişi Ben kabin tercih ettim rahatlık ve minimal olması benm için önemli
Nur0635 Maclaren atom kullanıyorum 3 yıldır. Kesinlikle kabin boy bir ürün ve çok hafif kendinizde rahatça çocukla birlikte tasiyabilirsiniz. Hiç pişman olmazsınız
BuseVeMinikleri Acemi_anneyim34 kesinlikle kabin. Ben ilk çocuğumda heveslenip travel almıştım yük resmen. İkinci çocukta hem pratik olsun istiyorsun hemde hafif. Ben prego aria tercih ettim.