Aigun 1yıldı evliyim, hiç bir problemim yok, döngümün 20ci günü, bugün ilişkiye girdikdrn sonra hafif kan geldi, böyle birşey başına gelen varmı? Acaba ne ola bilir? Hamilelik ola bilirmi?
e_blue_sky_a Aigun bazen yumurta çatlayıncaya da kan geliyor, hiç olmaz bende dediğin şeyler olabiliyor. Yumurtlama erken oldu ise Bi ihtimal gebelik olmuş yerleşme kanaması da olabilir. Adet olacağın günü bekle olmazsa test yap bence
nurcan05 Aigun hamile olmadan önce 2 ay adetim hep 1 hafta erken geldi hatta adet gibi değildi leke leke geldi sürekli farklı şekilde normalde de hep zamanında ve kanamalarım düzenli olurdu doktora gittim bir sorun yok dedi 3. Ayda geciktim ve hamile kaldım
Aigun e_blue_sky_a Tesekkür ederim, peki 20ci gününde yerleşme kanaması ola bilirmi? Bugün biraz karnım ağrıyodu, hemde bir kere gördüm kanı,bi daha gelmedi.
e_blue_sky_a Aigun genelde adetten iki üç gün önce olur der doktorlar. Benim adetime 5gun varken olmuştu
Merve3444 Kızlar benimde aynı durum oldu 1 hafta önce ilişki anında oldu ama hafif kan lekesı hatta çok korktum bugün de erken gebelık testi yaptırdım ıkıncı cızgı silik çıktı ama yınede umutlanamıuorum geçen ayda öyle oldu kan da negatıftı ama