Sevgii27 Kızlar selam, Dışardaydım iç çamaşırım baya ıslanmış su gelme olayı nasıl oluyor gelir de bilemem diye arada kaldım ve ara ara kasılmalarım oluyor . 38+ 3 haftamızdayız sizce gitmeli miyim hastaneye napmalıyım
Fatma171921 Sevgii27 2 gebeliğimde de suyum geldi doğum zamanı birinde sızıntı şeklinde idrar gibi değil çokta şu gibi değildi ama sen hissetmezsin bile 1 bardak suyu bacak arkandan bosalmış gibi oluyo 2. Doğumunda da sanki içimde balon patmaış gibi hissettim çok fena şekilde aktı
Aybarssmom_ Suyun idrardan farkı kokusuz olması ve renksiz olması. Aynı zamanda idrarınızı yaparken tutmayı deneyin. Tutabilirseniz idrar tutamazsınız suyunuz geliyor demektir.
Tucemsiiii Of evet ya benim de iç çamaşırım da ıslaklık oluyor su mu akıntı mı yoksa sürekli tuvalete çıkıyorum ondan kaynaklı bir ıslaklık mı kalıyor anlayamıyorum. Nişanım geldi beklemedeyim
erdnname Aynı durum bende de mevcut 38+6 dayım bugün tüm gün ara ara sancılarım oldu ve bi kaç gündür çamaşırımda hafif ıslaklıklar hissediyorum iki gün önce de nişanım geldi