nurcan05 Nghhn 7+3 oldum bugün geçen hafta gittim doktor 1 hafta sonra gel dedi salı günü gideceğim kalp atışı için keseyide geçen hafta ilk defa gördük
Ozlm7 Bende Adele gore 7 haftalık ama ultrasonda daha geride geç döllenmedir dedi doktor bebek oluşmuş 2.01 mm daha kalp yok dedi normal mi sizce siz kaç mm iken duymuştunuz
zmra12 Ozlm7 bende aynı durumdayım yolk saç kesesi var ama kalp atışı yok bebekte görünmedi salı günü tekrar gidecez
mervebusra Ozlm7 7+3 te öğrendim canım 3 mm di korkma içini Ferah tut Rabb’im kucağına almak nasip etsin inşallah 🤲
Kubrameral61 Bende 6+4 aynı durumdayım yolk sacı görünmüştü bebek görünmedi ultrasonda haftam küçük görünüyordu adet düzensizliğim var geç döllenme dedi doktorum 10 gün sora gel demişti perşembe gidicez inşallah duyarız 🙏🏻
zmra12 Ozlm7 olma hemen yolk kesesi var mı sende daha çok erken benim doktorum kesen yeteri kadar büyümedi dedi cumartesi günü tekrar gidecem belki seninde geç döllenmedir
Kubrameral61 zmra12 bugün kontrolüm vardı belirtilerimde azalmıştı baya moralim bozuktu ama ultrasonda kalp atışını gösterdi doktorum dinletmedi daha çok küçük dedi çok şükür 🤲🥹 tahlil yaptık şimdi öğlen sorası gelin sonuçlar için dedi inşallah sonuçlarımızda güzeldir