Aysennn1608 Zeyela arkadaşım için gittiğimizde 5 hafta 6 günlüktü ve sadece beslenme kesesini seçebildik biz, doktor bebişi de görmüştü ama ben anlamamıştım 🥹4 haftada nasıl olabilir bilemedim…
YncaY Meltem-ayse21 benim kasık ağrılarım arttı bazen normal regl ağrısı gibi bazen normal sancı kramp gibi hayırlısı olsun hakkımızda 🙏🏻🕊️
Meltem-ayse21 YncaY amin inşallah bnde kasık ağrılarım 1 haftadır var bugün bulantı başladı öğlenden beri
Hayat70 YncaY Benim sol belimden bacağım komple ağrıyordu.Resmen bacağımı kaldryamiyordum.Birde sağ kasigimin içinde bir seyirme olmuştu ordan anlamıştım ben.Cunku ilkinde de öyle olmuştu.Umarim herşey gönlünce olur.😇
Zeyela Hayat70 canım aynı şeyler bende de oldu günlerce ama testler negatif çıktı 3 gün gecikmem var kan testi verdim bugün bekliyorum anlamadım hala adet de olmadım
Buseerdem1 YncaY ay benimde hep sağ tarafımda batma oluyordu 20 haftaligim hala oluyor devam ediyor haber verin sonucu inşallah hamilesinizdir erken testler var 5 gün içinde sonuç verenler en iyisini isteyin eczaneden onları yapın bi