Baharatajanova Merhaba arkadaşlar hamileligimi ogrendigimden beri beyaz renkte bir akıntım var bunun sebebi ne olabilir ve kokulu. Bir sonraki doktor kontrolünde soracağım doktoruma ama ozamana kadar merak ediyorum bunu başka yaşayan var mı
Minigiim-vebenn52 Melodimm normal idrar testinde çıkmıyor mu zaten bişi olsa bunu da yaptırmak lazım mı ki ekstra
Minigiim-vebenn52 Baharatajanova temizse korkmayın bol bol su için koku kesilir doktor bana öyle demişti
Melodimm Minigiim-vebenn52 Benim doktorum ikisinide aynı günde yaptirdi.Vajinadan örnek alıp mantar varmı yokmu ona bakiyorlar.Bence gerekli.Siz hangi haftasiniz?
Minigiim-vebenn52 Melodimm ben 18 im Şuan doktor bana kaşıntı var mı diye sordu olmadığı için mantar yoktur o zaman demişti sadece idrar testi yaptırmıştım sonra bi kremverdi hani rahatsız olursan çok kokudan sür diye ama kullanmadım ya bol su içince cidden kesiyor krem antibiyotikli çünkü doktor bişey olmaz dedi ama ilaç sonuçta ne biliyim 😂
Melodimm Minigiim-vebenn52 Benim testimde bisey çıkmadı şükür.Doktorun teshisi supermis bu arada😂😂 Kasıntı varmı yok o zaman iyi😂😂