Annesii23 Daml_a555 kızımın adı Günce ikinci kızımız olacak beğendiğim isimler Armin Birce Parla henüz karar veremedik fikir olsun size de
minikinsantanesi Daml_a555 bizde 17+5 olduk inci isminde karar verdik hatta çevremiz bile artık inci napıyo nasıl diye soruyo 😂 hem güzel hem zarif hemde kulağa hoş geliyor diye düşünüyorum biz çok alıştık
Asl-stc Daml_a555 ben 35 deyim bende hala bulamadım inan geç kalmadın ☺️ Selen Selcen Esin Bengi Bunlar güzel geliyor suanda beğenirsen
Enurdan Biz Asya koymaya karar verdik ama Leyla, Mihra, İnci, Zeynep isimlerini de çok beğeniyorum ben.
Yigit_Yagiz_Moms Serap-asel istesem de koyamam çünkü kızım yok. Ama sağımız solumuz asel oldu forumdakiler anladı espriyi. Geçen çok tartışıldı herkes asel koyuyor diye. Ona istinaden yazdım
Serap-asel Yigit_Yagiz_Moms ınanın benım çevremde kimse yok sadece bır koşu var oda yedi yabancı komşum yanı ben çocuğumun ısmını şahsen koyarken dikkat ettıgım şey duyulmuş Işıl olması çünkü duyulmamış ısım olursa belki okul çağında dalga gecebılırler çocuğu etkıleyebılırler
Alipoyraz Daml_a555 Neva Zehra Ela (kapı süsü yaptım) Simay Alya Bunlarda kararsızız hala netleşince kapı süsü iptal olucak 🥶🥶