Nezooo Kızlar nasipse şubatın başında doğumum şimdi 17 haftalığım . Nasıl gidiyor karnınız çıktı mı ? Hazırlıklara başladınız mı ? İsime karar verdiniz mii ? Sohbet edelim 🌺
gizem050601 Nezooo Bende şuan 17 haftalığım ama daha hazırlıklara başlamadım 13 haftalıkken erkek dediler 3 gün önce gittiğimde göstermiyor dediler o yüzden hazırlık yapmak istemedim daha
ug_fa-3diplomalianne Nezooo 13+3 2.gebeliğim karnım çıktı biraz şubat sonu görünüyo doğum Allah nasip ederse ismi yıllar öncesinden hazırdı kız olursa Feride Asel erkek olursa Muhammed ataha inşaeAllah 🥰
Nezooo mommys1 kaçıncı haftada büyümeye başladı benim şuan hiç yok hareketini de henüz hiç hissetmedim 🌸
Ilba_34 mommys1 bende 20+2yim 11-15 Ocak arası görünüyor 😁 karnım biraz belirginleşti ve haraketlerini daha net hissetmeye başladım
Nezooo gizem050601 bana da 11+3 te erkeğe benziyor demişti 15 te gittik kesin erkek dedi bende nasipse 25. Hafta gibi hazırlıklara başlamak istiyorum
mommys1 Nezooo 16. haftada dışardan belli olmaya başladı 17. haftadandırda hareketlerni hissediyorum çok güzel bi his 🌸🧿
Maviev35 19 haftalık hamileyim ama göbeğim belli belirsiz, ilk hamileliğimde böyleydi🙃 Ablasının çoğu şeyini sakladığım için çok bir şey almıycam bu pahalılıkta iyi ki saklamışım diyorum 😁
Nezooo Maviev35 ay gerçekten her şey o kadar pahalıki bende oğlum doğunca Allahın izniyle hepsini saklarım unisex şeyler alacağım hep bir de insan ne birine vermeye ne de atmaya kıyabilir kıyafetlerini 😄
myprincessgirl 18+4 karnım çıktı ve hareketlerini hissetmeye başladım çok şükür 🙏🏼 alışverişe başladım büyük parçaları alıyorum yavaş yavaş kıyafete falan detaylı dan sonra başlayacağım Allah nasip ederse
Semanur60 myprincessgirl bende 17 haftalığım şuan kaçıncı hafta da gideceksiniz Detaylı ultrasona 🥰bende Detaylı dan sonra başlayacağım alışverişe Allah nasip ederse
YuvarlanamayanPandaaa Nezooo ocak ortası olacak inşallah 😀 18+2 ile buralarda geziyoruz göbeğim net bir şekilde var🤣
01180322 Nezooo nasipse ocakta kızımı bekliyorum 🤲20+3 ilk gebeligim. Hisstmeye başlayınca evey ben hamileyim diyorsunuz🥹🩷 Asmin koyalım dedi eşim bakalım
Tinii_minii_mom 14+5 im karnım çıkmadı bence normaldede zayıf ama göbekli takılırdım şmdide öyleyim bence ya