Kediannesi1 Fthgfdf normal değil bir acile gitseniz ilaç verseler iyi olur ulaşabilirseniz doktorunuza ulaşın hatta daha iyi olur önemli bir problem olmayabilir ama önlem alınmalı
27r1907 Fthgfdf 2 gün önce benimde oldu cok az kahverengi leke 6 haftalık oluyorum yarın tüp bebek progestan da kullanıyorum ama ufak bi korktum baska olmadı bitti
balevlatlarim3535 Fthgfdf doktorunuza mutlaka haber verin progestan kullandiriyorlar. Benimde ilk bebeğim tüp bebekti uzun süre kullandım.
GG44 27r1907 merhaba siz keseyi gördünüz mü bir de belirtiniz oluyo mu benim inanılmaz ayaklarım üşüyo bende 5+4üm
ikizprensesannesi @Fthgfdf Dikkat edin bol bol istirahat edin ilk zamanlar benimde olmuştu Fitil ve iğne kullanıyordum fitile halada devam ediyoruz inşaallah düzelir🤲🏻
27r1907 GG44 salı günü gidicem insallah evet ayak üsümesi bende de var buz gibi oluyor ayaklarım nedenini araştırmadım
naz_mc Fthgfdf cnm benim 12. Haftaya kadar oldu kahve lekelenme bnde tup bebekle gebe kaldim , ignelerini ilaclarini varsa fitilini duzenli kullan dinlen bol su tuket
Fthgfdf naz_mc Kullanıyorum bugün transferimin 12. Gunu kan artisim iki kat arttı şükür yerleşme lekesi dediler