Ayseahmet-07 Son regl 28 Temmuz 18 Ağustos ilk beta hcg 24.61 reglme 5 gun kala öğrendim 20 Ağustos 80.83 22 Ağustos 291 23 Ağustos biraz dayanamayıp erken bi saate yaptım 553.5 25 Ağustos buna da gece yaptım 1037 27 Ağustos öğlen sonu yaptım son olarak 3467 cıkti sizce normal mdr? Son reglme göre 4+2 görünüyorum yardımcı olursanız sevinirm
Aysennn1608 Ayseahmet-07 son regl başlangıç tarihim 5 Ağustos. Beklenen regl günüm 3 Eylül. Cuma akşamı peçetede açık pembe lekelenme gördüm 3-4 kez. Sonra kesildi ve Regle dönmedi. Yerleşme kanaması olabilir diye umutlandım. Sizce ne zaman kan vermeliyim ? Ne zaman kan versem betadaki değişiklik belli olur ?
Raziyenurx Ayseahmet-07 niye bu kadar cok kan verdiniz ki ben bir kez verdim 83 çıkmıştı şuan 20 haftalık olduk
adatuna Çok fazla kan vermişsiniz aslında 1-2 kez tekrar etmeniz yeterli. Bence bir sorun görünmüyor. 7.haftada doktora gidip keseyi ve kalp atışını dinleyebilirsiniz
Ayseahmet-07 adatuna Bu değerde gitsem yarın kese görülmez mi peki? Yüksek değil dimi değerler yani normal
Cansuyca Aysennn1608 bende adetime 2 hafta dan az bir süre varken 2 gün arayla pembe lekelenme yaşadım test yaptım ama çıkmadı 2 kere yaptım üstelik aynı zamanda kadın doğuma gittim bir süre sonra adetime 6 gün varken beta değerim 0.2 çıkmıştı ve ümidim kırılmıştı 1 hafta sonra normalde benim adetim hiç aksamaz hatta bir gün önce akıntım başlar başlamayınca 1 gün gecikince dayanamadım test yaptım silik çizği çıktı ve beta 30.44 çıktı sonra yükselmeye başladı 3 gün önce 600 dü yarın tekrar vereceğim. Yani bence adetin en azından bir kaç gün geçmesi daha iyi çünkü ümidi kırılıyor insanın
Sukran2022 Aysennn1608 bence 1 Eylül tarihini bekle cuma günü ver kanını bence o zaman varsa çıkar bende adet günümden 2 gün önce öğrenmiştim
adatuna Ayseahmet-07 yoo normal genelde kese 6.haftada kalp atışı da 7.haftada duyuluyor en garantisi 7.haftada gidin
Dilekonurr Ayseahmet-07 benim 3 binlerdeydi galiba gittiğimde baya bastırdı zorla ufak bi kese görünmüştü sen biraz daha bekle bence sonra beklemesi daha zor oluyor
Bsrkvrk Ayseahmet-07 regli gününden 3-4 gün sonra gidip keseyi görebilirsin bu değerlerde kese görünür. 5. Haftaya doğru kese görebilirsin
Cansuyca Aysennn1608 ben yeni evliyim yani ama insanın içine bir kere ümit girince negatif görmek istemiyo ben 2 haftalık evliyken bile test yaptığımı hatırlıyorum çok çok erken olmasına rağmen tek çizgi görünce çok üzülüyordum ister istemez o yüzden çok iyi anlıyorum . Ben iki kere leke gelince çok afedersin zedelenme lekesi olmuş olabilirim dedim ama yerleşme kanamasıydı büyük ihtimalle . Ve hastanede 0.2 çıktıktan bir hafta geçmeden test yapmıştım 30.44 görmüştüm . Birazcık daha sabret biraz acele ediyor insan hevesden dolayı ama adetini bekle eğer 1 gün bile gecikmen olursa yap benide haberdar et :) dua edicem 🤲🏻💙
Maryhoney adatuna vajinal mi ultrason da gözükür mu vajinal istemiyorum çünkü ben 7 haftalık gitcem de
Cansuyca Ayseahmet-07 evet ilk test yaptığımda sadece 1 gün gecikmiştim bide rüya gördüğüm için sabredemeyip yaptım silik çizği çıktı özele gidip kan verdim 30.44 çıktı betam . 2. Kanımı 3 .günde verdim 175.30 çıktı son verdiğim kanımıda 3. Günde verdim ve 603 çıktı . Tarihler şöyle 18-21-24 Ağustos yarın tekrar kan vereceğim inşallah sağlıklı yükselmiştir 🥹
Ayseahmet-07 Cansuyca inş bnce yine yuksek cıkrsa artk verme bekle reglne gore kac haftalk goruosn benmki de yuksk gibi geldi artşlr ama bilmiyorm inş bişi yoktr 🙏🙏
Zeyhed00 Ayseahmet-07 bence gidin kese gözükür çünkü benimde iki gun oncesinde 2858 cıktı degerim 2 gun sonra doktora gidincr keseyi gördü zaten kese icin 3000 lerde olmasi gerekiyormus deger doktorum oyle soylemisti
Cansuyca Ayseahmet-07 her gittiğimde 2 gün sonra tekrar kan ver diyorlar bana 1000 i görelim dedi en son verdiğimde doktor vermemem mi lazım ?
Ayseahmet-07 Cansuyca Bnce normal gidio senin ki blki bi iki defa daha yap cnku insn duramio meraktn sabrszlanio ama hfta olark beklersk daha iyi olr gibi ama bekleyemioda insn