Ceren1993 Kızlar ilk bebeğimin oğlumun ismini eşim koydu ben tamam dedim şimdi ikinci kez oğluşum oluyor ben ismini vericem ama bi türlü karar veremiyorum iki isim düşünüyorum ve isim enerjisine çok inanıyorum etrafınızda akıllı uslu 😂😂 zeki olan erkek bebeklerin isimler neler? Ya da sizin beğendiğiniz isimler 😂( linçlemeyin her çocuk bi değil diye bende biliyorum lütfen kalp kırmadan konuşalım )
Alwayshope Ceren1993 benim oğlumun adı emir inanılmaz zeki ve bi o kadar akıllı herkes oğlum kadar akıllı çocukları olması için dua ediyo o derece😂
Minigiim-vebenn52 Ceren1993 bence isme göre değil ya zekilik usluluk her cocuk farklıdır benim tanıdıgm aynı isimli çocuklar var ama birbirlerinden apayrılar 😂
_Kubra_ Bende erkek ismi bulamıyorum Kızımın ismi birce b ile başlayan bi isim istiyorum ama erkek ismi çok zor🫢
Gamzekck_ Benim oğlum miraç aşırı zeki ve bıcır bıcır ama hep ağlar koymanızı tercih etmem 😂ikinci oğlum gelecek kuzey düşünüyoruz bakalım ❤️
_Kubra_ Annesii23 özgürlüğüne düşkün inatcı merhametli meraklı hep bişeyleri öğrenme çabasında kendinden büyük çocuklara bile ablalık yapmak istiyor anaç bi çocuk 👧🏼
Ceren1993 MelikeD isim enerji ile ilgilenenler Efe Ege gibi isimleri önermiyorlar niye tam anlamadım ama 🥹
MelikeD Valla oğlum 26 aylık adı Ege, 26 aydır bir kere bile pişman olmadık hep iyiki Ege koymusuz dedik, çok pozitif, akıllı , aktif ve duygusal ve de sevgi pıtırcığı kişilik olarak :)
Ceren1993 MelikeD çok çabuk hasta olabiliryorlarmış galiba yani enerji uzmanının dediğine göre hastalığı öekebiliyorlarmış yalan mı bilemem tabi tartışılır