Elacik Bu sabah nişanım geldi fakat açılma ve sancı yoktu doktorum eve yolladı. Bebeğin suyu ve ciğer gelişimi iyi denildi evde sancıyı beklememi ve açılma için hareket yapmamı önerdi sizler de durum nasıl oldu 🌸🌸
Medinedogru03 Elacik benm kızımda gece saat 3 de filan nişan geldi bise hissetim hemen tuvalete koştum nişanmış neyse dedim geri yatmaya gittim 1 saat sonra tam 4 de sancilandim saat 18 de dogum yaptım
nursultan00 Elacik doğum her an da olabilir bir kaç gün sonrada suyunuz gelmediği sürece sıkıntı tapmayın kendinize merdiven inip çıkın squat yapın
gmzela1605 Elacik sıcak su ile duş alın , squat Yapın , bi İşaret sonuçta doğum çok yakın, suyunuz olduğu sürece bebek zaten güvende . Ben nişandan 24 saat sonra doğum yaptım
Esra3753 gmzela1605 doğuma kadar bebek hareket ediyor mu peki? Başı aşağıya döndüğü için aşağıda baskı çıkmaya çalışır gibi ve karında tekme şeklinde
Elacik 1kucukbaby nişandan sonra sancı ağrı ve açılmanız oldu mu hemen yoksa müdahale sonucu mu doğum başlatıldı
1kucukbaby Elacik nts de sancım çıktı ama ben hissetmedim alttan muayenede bebeğin aşağıya indiğini söyledi ve hemen doğuma aldılar doktorum
CemrePektas @“Elacik”#p29265723nişan geldikten 2 hafta sonra bebek daha gelmedi. sezaryen oldum 41. Haftada 😂😂😂 suyunda azalma vardı ve nst beğenme doktorum sezaryen sebebi buydu ama.