Pamukprenses34 Tinii_minii_mom aynen öyle cnm 🥰ayni yerde nefes aliyormusuz 🤣🤣🤣 sen kaç haftalik hamilesin
Pamukprenses34 Hlimee umraniye neresi cnm ben camlica erdem adalet gidiyorum doktor çok tatlı öneririm
Nur_50 Hlimee bende Ümraniyedeyim Ataşehir avicenna hastanesi Mustafa türkmen gidiyorum Nuran kıyak fena değil.
Aalp feyzcvs Pendik Medipol Aytakın hanıma gidiyorum muayene ücreti 500tl olması gerek doğum ücretleri temmuz ayında zamlandigi için yeni fiyatları bilemiyorum
1ciftyesilgoz Nnoktaa Maltepe’de oturuyorum. Bezmialem Dragos Kenan Karacaya takipçiyim başından beri. Tavsiye ederim 🙏
1ciftyesilgoz Tinii_minii_mom ben de Kenan bey takipliyim. 30 haftalığım. Doğum ücretini öğrendiniz mi?
Tinii_minii_mom 1ciftyesilgoz 15 haftalığım ya değişir illaki ama en son 10.500 gibi bir şeydi sanırım. Hastanede olmazda ekstra 1500 alıyormuş sanırım öyleydi
Tinii_minii_mom 1ciftyesilgoz senin az kalmış sayılır ama değşmez belki ücret. Benmki şubat sonu gözüküyor sekreter fiyat alma o zamana kadar değişir zaten demişti canım
Tinii_minii_mom Pamukprenses34 ayyy canım senin çok az klmış en güzel zamanda en sağlıklı şekilde kavuşursun inşallah ya
Pamukprenses34 Tinii_minii_mom Amin cnm aynen az kaldı sayılır 🥰 Rabbım seninde kolaylıkla kucağına almanı nasip etsin inşallah 🥰