dlknkc Aslında böyle değildi herşey çok normaldi ama 2 haftadır böyle bir uyuyosa ne yapsam uyanmiyor acile gittik anca kan aliyolar neyden uyuduğunu çözemedim mamasını bile yediremiyorum bazen birgün çok uyuyor diğer gün normal napsam çözemedim
Cceylann01 dlknkc sarılık olabilir sarılık olan çocuk çok uyur ve çok zor uyandırılır sarılık testi yaptınız mı
Sedefkitir dlknkc benim kızımda öyle sürekli uyurdu burnunu sıkar uyandırır öyle emzirirdim tekrar geri uyurdu
MasalAlparslanMom dlknkc burnunu sıkın, mamadan önce bezini değiştirip onu rahatsız edin. Sırtına parmak uçlarınızla masaj yapın 🙃
Busraakay_26 dlknkc bir gün önce uyumuyorsa onun yorgunluğu olabilir mi zaten 2 aylık olmuş onda sarılık kalmamıştır da başka sebep olabilir hiç bilemiyorum Uyandırmak istediğin de yatakta sakince bir sağa bir sola yuvarlayın uyanıyorlar
dlknkc Busraakay_26 bir bunu denemedik deneyeceğim mutlaka beyninde kanama vardı 12 gün önce baktılar geçmiş dediler şimdi devlet hastanesi atak geciriyo olabilir mi dedi ama biz tomografiye daha Yeni girdiği için tekrar ettirmek istemedik çünkü doğum yaptığım hastane inşallah geçmiştir çünkü tomografi bebeklere çok önerilmez biz mecburi bakıyoruz dedi
dilay_06 dlknkc reflü yatağına ya da baş kısmı yüksek bir yere yatır ağzına mamayı azcık azcık ver uyanır uyanmasa bile refleks olarak mama yemeye başlar sadece boğazına kaçırmamaya dikkat et
Busraakay_26 dlknkc çok geçmiş olsun inşallah önemli bir durumu yoktur ve sadece yorgunluktan uyuyordur