Sibel0510 Kızlar acil bana yardımcı olurmusunuz 34+4 haftadayım ayaktayken bı anda su gibi bişi geldi dogummu başladı sizce 😢
Mrsfly Sibel0510 canım normalde beklenir ama seninki azıcık erken gelmiş o yüzden hemen git hastaneye baksınlar. Sağlıkla al kucağına
BirrAnneadayi Etrafındakilere ne bakıyorsun hastaneye git çünkü suyun geldikten sonra enfeksiyon riskin başlıyor ve içeride su çok azaldığında bebek de sıkıntı yaşıyor hiç beklemeden git hemde
__mom1 Sibel0510 idrar gibi sıvı ve sıcaksa su olabilir ama bazen bu haftalarda idrar kaçırması da olabiliyor anlamak için tek yol hastaneye gitmek
Mrsfly Sibel0510 olsun bişey olmaz endişe etme bende 34+3 deyim dün doktordaydım dediki bu saatden sonra ne zaman isterse gelebilir sorun olmaz. Dolayısı ile sende dert etme. İyi olacak inş.
Mrsfly Sibel0510 bilemiyorum canım ona cocuk doktoru karar verir. genel durumu ile alakalı ama sen şimdi bunları düşünme şu aşamada stres ii gelmez. Küveze alınsa bile orda denetim altında en güüüüzel bakım altında oluyır bunları düşünüp gereksiz stres yükleme kendine ve bebeğine.
Kubrakarahan Haftan erken sancı bekleme direk git muayne ol bizede haber ver inşallah kötü birşey değildir sağlıkla gelir yavrunuz
demirdursun Suyunuz gelmiş korkmaya gerek yok kuzenim 34 te doğum yaptı geçen ay. 5 günlük bir kuvezde kaldı sonra çıktı şuan çok iyi hiç sorun yok 34 hafta çok da erken değil merak etme
Sibel0510 demirdursun bende şuan açılma yokmuş doktordan geliyorum sadece rahım agzı kısalmış yatıs verdı takıp amaçlı ben kabul etmedim cok sancım agrım olursa gelip yatısım olabılrmıs erken dogum ıcın bı ılac bıde enfeksiyon önleyici verdi yolladılar yatısı kabul etmeyınce