Leilani esraEb ya bende şoka uğramıştım dedim ne ara o kadar açıldı 😄 ay sizinle birlikte bende çok heyecanlandım şimdi ☺️ ben 40+1 de doğurdum
esraEb Leilani gerçekten çok heyecanlı imiş 🙈 inşallah benim oğluşum da sağlıcakla gelir 🥰 çok zorlu geçti hamileliğim erken doğum riskim vardı 40 lı haftaları nasıl gördüm hala şoktayım 🙈😄heyecan stres tüm duygular karıştı 🙈
Leilani esraEb ya bana da erken doğum olabilir biraz dinlen dikkat et falan demişti doktor sonra 40 haftalık olduk şaşırdık dedi haftaya kadar gelmezse suni sancı veririz o korkuyla ertesi gün kendiliğinden geldi 😄
1aslan1anne esraEb 36+4 olduk bizde hayırlısıyla kucağınıza alın inşallah bende süreçi heyecanla şurada bekleyeyim 🥰🙏
esraEb Leilani ahahh 😄benimki de devlette prenses doğum yapmak istiyorum onu da haftaiçi yapıyorlarmış sadece. Haftasınu doğurcam diye strese girmiştim ben de 😄 zamane çocukları işte 🙈😄daha dünyaya gelmeden Naz etmeye başlıyorlar.
esraEb 1aslan1anne inşallah güzel ve olumlu şeyler yazacağım 🤗şu an süreç çok iyi ilerliyor. Evdeyim ve 10-15 dk aralıklarda 1 dk ya kadar süren sancılarım oluyor. Allah’ın izniyle yarın bebeğime kavuşacağımı hissediyorum inşallah 🙏
Rmysnrrr esraEb sancınız arttı mı ? Haftaneye gittiniz mi? Sağlıkla alın kucağınıza su gibi gelsin ağrısız inşallah 💖🌸
esraEb Rmysnrrr çok teşekkür ederim Allah razı olsun. Heniz artmadı sancım ama düzene girdi. Bebeğim de bayağı aşağıya indi baskı hissetmiyorum ama elimle hissediyorum ve ablam karnımın düştüğünü söylüyor. Biraz daha yoğun sancılarım olunca gideceğim 🙏
esraEb Beritan33 hayır 🙈heniz evdeyim bekliyorum. 10-15 dk da bir 1 dk ya kadar süren düzenli sancılarım var. Dayanilmayacak seviyeye gelene kadar bekleyeceğim 🙈
Ssevilayyy esraEb elinle nasıl hissediyorsun bebegi banada bebek baş geliş demislerdi ama ben hissetmiyorum nerde olduğunu nasıl hissediyorsunuz
esraEb Ssevilayyy elimle hafif bastırıyorum. Hangi bölgesi onu anlayamıyorum ama nerede olduğunu anlıyorum. Alt karın kısmında şu an. Normalde orada değildi yavaş yavaş yerleşti oraya şu an çok net hissediyorum.
Ssevilayyy esraEb benimde karnım ve göğüsümün arasında bir agri var belimde ağrıyor ama belim sürekli agriyor hastaneye gitsem mi gitmesem mi karar vermedim 1 hafta önce nst de sancım çıktığı için yaptırmışlar di ilaçlarla durdurulmuştu
Zeymerr esraEb sağlıkla büyütün inşallah 🌸 bizde perşembeye kadar gelmezse cuma günü planlı doğum olacak suni sancıyla hayırlısıyla
esraEb Leilani teşekkür ederim çok sağ olun. Darısı başınıza inşallah 🙏 pozitif olmasa da normal doğum oldu şükür