Mrsfly Kızlar bizim kücük hanım 34+3 de 2500 kg 😂 ben biraz korkuyorum tosun olcak diye (normal doğum yapmayı düşünüyorum). Tecrübeli anneler ne dersiniz?
Gmzkzk Mrsfly bizimde 34 haftada 2440 dı doktor normal dedi 🥰 kilo alması için ekstra yediğiniz birşeyler var mı ?
Arzu_Ak Mrsfly en fazla 3500 doğar diye düşünüyorum benimkide 38de 3 kiloydu 40 olduk 3500 olmuş 😅halbuki doktorum minyon olacak demişti 40+3olduk doğmaya niyeti yok bugün benim için son gün kendi gelmediği için suni sancı ile doğum başlatılıcak
Baharoloji Mrsfly erken gelirse olmaz oğlumda 34. Haftada 2600 civarıydı 37+5 te geldi 3380 gr doğru bekleseydi zaten 4 kilo gibi olurdu ve normal doğum olmazdı şimdi ikincide yine aynı benimde bu da erken gelsin diye dua ediyorum :)
Mrsfly Gmzkzk yok kuzum hiç öle bir derdim de yok yani şişman olsun felan böyle gayet kendi kendine bu halde 😂
feray_kalkan Aslinda haftaya göre normal tosunluk kadar yüksek gormedim cunku arkadasim 33+6 da 3275 cikti dün doktor ona boraz tombis olabilir demis 😅
Mrsfly feray_kalkan evet o biraz tombiş olabilirmiş hakkaten hahah maşallah 😂 aman çok tombiş olsun istemiyorum kilo ii bişi diil hiçkimse için ne bebej için ne anne için
Gmzkzk Mrsfly bide normal doğum olacaksa 4 kilo üstünü yaptırmıyorum demişti doktorum yavaş gitse bu saatten sonra iyi olur benim için 😂
Mrsfly Gmzkzk benim doktorum son haftalarda artık o kadar çok kilo almıyorlar dedi ama beni rahatlatmak için mi dedi bilmiyorum 😂 ay benimki yapıııor yeterki bebek gelsin 😂
Mrsfly Arzu_Ak 3500 ii bence ya kuzu 4 den aşağısı bence kabul edilebilir. Sağlıkla gelsin inşallah çok güzel ve rahat bir doğumun olur
Fatma171921 gulruba aynn 3 tane doğum yapan birisi olarak bende katılıyorum 2 numara 3100 gram doğdu diğerleri 2750 2600 doğdu ama en kolayda 3100 gram doğan oldu
Betulhdvrd Mrsfly ilk bebeğim 35+2de 2730 olarak doğru 5 günde yarım kilo alıyordu son zamanlar doktor tatlıyı falan biraz azalt demişti halbuki tatlı yemiyordum ama erken doğum olunca kilosu gayet iyi oldu küveze girmedi
demirdursun Mrsfly normal bence. Çünkü benim 30.haftada 2400 gramdı. Şuan 32 olduk ne kadar olmuştur bilemiyorum ama doktor çok uyardı dikkatli ol iri olacak diye.