brcbk merhaba arkadaşlar 38+3 oldum iki saat önce çamaşırımda üç dört damla kan lekesi vardı ama yazılanlar gibi sümüğümsü yapıda değil bütün gün de adet olacakmışım gibi ağrım vardı ama aynı zamanda ishal olduğum için ona yordum doktoruma da ulaşamadım sancım yok diye panik de yapmak istemiyorum ama bir yandan da gelsin artık istiyorum duşumu aldım bekliyorum😅 var mı nişanla ilgili bilgisi olan?
Mhmtmdh brcbk nisandır o nisan🤭 ayy bende 38+3 günlük hamileyim cok heyecanlandım şuan 🙈😂 keske bende dogursam artıkk😇
HavvaFer brcbk Ben 38+5 oldum bekliyorum gelen bir şey yok 🤷🏻♀️ Bilmiyorum ama acaba nişan mı sizin ilerleyen saatlerde kendini belli eder herhalde 😊
Mhmtmdh brcbk hadi şimdiden hayırlı uğurlu olsun Allah saglıklı bir şekilde kucagınıza almayı nasip etsin insallah🙏🏻 Sende bir avazda kurtulursun kolay dogumlar diliyorum🤗🐣
Zeliha66 brcbk benimde ilk dogumumda öyle oldu hafif hafif ama nişan gelmemişti 2cm acilma vardi.35 haftalik dogum yaptim
Bsrakyc59 brcbk nişanın gelmiş ne güzel keşke benimde olsa 38+2 olduk bizde ❤️🙏 hayırlı dogumlar inş . Sabah direk doktora git
Hilgl Ayyy ne güzel darısı başımıza inşallah 38+1 dua ediyorum suyum filan gelsin yatak göl olsun 🤣🤣 sırtımın bacaklarımın ağrısından uyuyamaz oldum😖 habire çamaşırıma bakıyorum belki nişan gelir filan🙈
brcbk Hilgl 😂😂 yatak göl olsuna çok güldüm demin ayakta çişimi kaçırdım gibi oldu bu sefer de pespembe sildim galiba artık inandım nişan olduğuna darısı başına