Ceylanc D_kymk Ben ilkini kayinbabamin adini koydum İlhan ikinci erkek olursa eşimin ikinci ismini koyacagm Celikhan 🥰
Yigit_Yagiz_Moms Ben de bekleyeyim burada. İkincinin ismine karar veremedim bir türlü. İlki Mustafa Yiğit 💙 aslında kerem istiyordum eşim istemedi. Yağız alp olabilir daha söylemedim eşime. Hiçbir ismi beğenmiyor 🙄
Elfyns Yigit_Yagiz_Moms bende Kerem Ali dedim eşim de istemedi Kerem ismini 🤣Metehan a takmış durumda🤣
Elifeski22 Yigit_Yagiz_Moms Sanırım eşler biraz seçici isim seçerken bizde de öyle oldu iki üç kere isim değiştik 😂 en son birinde karar kıldık çok şükür 😀🥰 biraz değişik isimler istiyorlar 🙄😅
Yigit_Yagiz_Moms Elfyns aynen.. ben kerem dedim o ali dedi. O zaman kerem ali olsun dedim. Yok ben keremi istemiyorum dedi 🙄
Yigit_Yagiz_Moms Elifeski22 darısı başıma 😊umarım biz de orta yolu buluruz. Bizimki keremi kabul etmedi savaş olsun dedi. Ben de onu kabul etmedim. Öylece kaldı.
teachermom1 D_kymk Çağdaş koymayı düşünüyorum. Uygar, Çağan, Efe, Yiğit, Mahir, Yağız, Varol sevdiğim isimler ☘️
Beyzanrkrkmz Yigit_Yagiz_Moms bizde kerem ali koyacağız eşimde adı ali olduğu için saçma buluyor ama ben yan yana çok yakıştırıyorum bide ali isminin enerjisi güzel geliyor karakteri güzel oluyor ama ben koyarım kesin 😄😄
Yigit_Yagiz_Moms Beyzanrkrkmz ben de ali’ye çok ısınamadım doğrusu. Ama sırf eşim kerem’i kabul etsin diye ben de ali’yi kabul ettim maalesef yok dedi. Erkekler çok tuhaf ya! Neymiş savaş olsun 🙄 anlamı iyi olan bişey koy be adam 😒
plajterligi D_kymk Asil Yiğit koyduk 10 aylık şu an, 2.si cinsiyet belli değil erkek olursa ona da Alaz diye düşündük ama yanına bir isim daha arıyoruz