Mhtpgnby Griptim ve gribim geçti öksürük kaldı azar azar ve bugun öksürürken karnıma bi sancı saplandı şimdide her öksürdüğümde aynı sancı saplanıyo ve kasıklarıma iniyor bebeği etkiler mi bu durum?
Asilaliaras Aynı durum bendede var öksürük resmen kaşıklarına vurdu agrı yapıyor yarın gidicem doktora bakalım ne dicek Mhtpgnby
Mhtpgnby Gamzeli21 Daha benim yeni 7. Hafta öksürdükten sonra sağ tarafıma karnımda sancı girdi sonra kasıklarıma ağrı girdi
Dimple23 Ben hapşırmaya korkuyorum kendimi sıkıyorum ki kasıklarıma sancı saplanmasın ...bebeğe zararı olmaz
Mhtpgnby Dimple23 inşaAllah🙏 Bende şimdi gıcık çıkartır gibi öksürüyorum daha doğrusu öksüremiyemiyorum...
Gamzeli21 Mhtpgnby benim 38 hafta canım bide bu öksürükle cuma günü sezeryan olacam bakalım sonrasında ne yapicam
Mhtpgnby Gamzeli21 işte benimde yeni ya düşer diye korkuyorum Allah korusun.. Rabbim sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin Allah şifa versin sanada..
Bilge35 Gamzeli21 bende 39 um ama öksürmekten boğazlarım acıyor artık iyice tahriş oldu 😢 gece uykusu sıfır korkuyorum geçmeyecek diye doğuma bisey kalmadı her an olabilir . Bebek doğmuş olsa öksürmekten uyumaz
Gamzeli21 Mhtpgnby amin canım sende dikkat et kendine gerçi benim yeniykende hep vardı herkes derdi o cocuk bu öksürükle iyi duruyor karnında
Elifalptekin Öksüreceğin zaman oturmaya çalış ayakta olunca daha çok sancı oluyor.Bir bardak ılık suyun içine 2 kaşık limon suyu,2 kaşık sirke,2 kaşık bal 1 çay kaşığı tarçın ,ılık ılık iç ,çok iyi geliyor.Geçmiş olsun.
Aysims Bende çok öksürüyorum sürekli gıcık yapıyo boğazıma bir şey takılırmış gibi genzim doluyo falan en ufak soğukta tozda hemen öksürük oluyorum bazen öksürünce baya sancı batıyo kasıklarıma bir şey olur diye korkuyorum ama bu ökdürğkte tutulacak gibi bir şey değil bide kesen zorlanmış dedi doktor hafif bi kanama alanı vardı öksürükten dedi kanama geçti ama öksürük devam 😕