minik_kurabiyeee E6366 yumurta catlayinca 24 saat canlı kalıyor diye biliyorum silikleşinceye kadar ilişkiye devam etmen gerekiyor siliklestikten sonra ilişkiyi birabilirsin🌺
babylook E6366 bugünün her saati olabilir farketmiyor çatlayınca testi bırakıcaksınız sadece 3 gün ilişki eger eşinde sperm sorunu varsa bir gün ilişki bir gün ara o şekilde 🙂
Sedoshh babylook yumurta çatlayınca sadece 24 saat canlı kalıyor diye biliyorum. Çatladıktan sonra 3 gün olması buna ters kalıyor. Öncesinde de olması gerekir diye düşünüyorum çatladıktan sonra sacece 24 saat süremiz var
babylook Sedoshh evet işte yumurtlama günü degerlendiriceksin diger günde belki devam edebiliyor çatlayınca bırakıcaksın kendini şartlandırma akışına bırak inşallah hayırlı haberler alırsın
Sedoshh babylook canım benim bir tane oğlum var 4.5 yaşında pik gününde tek ilişkiyle hamile kalmıştım.. İnşallah hayırlı heberler alırız hepimiz çok kasmamak gerek haklısın tabiki
babylook Sedoshh bende o şekilde kaldım kafaya takmayınca herşey oluyor şuan altı aylıgız rabbim saglık versin🙂
E6366 Sedoshh bende geçen sene plansız hamile kaldım tam öğrenip şokunu yaşarken kalp durmasından dolayı acil kürtaja alındım onun şoku daha kötü oldu bazı sebeplerden dolayı biraz bekleyelim dedik bu ay artık başladık bakalım
Sedoshh babylook allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin canım bende 2.yi bu ay düşünmeye başladım ama düzenli ilişki yaşamadım yaşta geçti ilki gibi hemen olmaz belki bakalım bu ay olmazsa diğer ay düzenli gircem ilişkiye 😊