naz_ozz Kızlar evi temizleyim dedim her yeri indirdim süpürme yıkama silme yaptım kaldı odaları süpürge atmak bide yerleri silmek ama belim ce kasıklarıma sancı attı doğurcam belki😂😂 39+5 bilerek yapmaya başladım doğum başlasın diye 😂
Pinklove naz_ozz yarın bende ana avrat girişicem eve salı günü ya doğacak ya doğacak bu bebek fjfndjdk hadi senonde doğurdum postunu görelim bugün😁
Elifeski22 naz_ozz hadi İnşAllah 😅🥰 doğurdum postunu bekliyoruz 🤩 ben daha 36+3 deyim az kaldı 😅 bana da fikir olsun bunlar 🥰
naz_ozz Pinklove ahhaha kız hep diyolar temizlik yaptım akşamı doğuma gittim bende bi başlayın dedim belki bende giderim akşamı doğuma yoksa bu çocuğun doğacağı yok 😂😂 başla başla yarın sabahtan başla benimde salı son 40 olacak yürüyüş squat ne varsa yapmaya başladım sen bunlarıda yap ekstra 😂😂
Pinklove naz_ozz yarın evi inleticem djfkfkd haber et doğurursan. Bence doğurucan sen bu gece hissediyorum🤩
naz_ozz Ayfer- canım mutfak dolabı içi dışı sildim bulaşıkları makinaya attık buzdolabını sildim tezgahtakileri indirdim tezgahı domestosladım yıkadım indirdiklerimi sildim yerleştirdim yeri süpürdüm sildim odaları süpürdüm büyün eşyaları sildim yerleri sildim banyo tuvaleti çamaşır suyuyla yıkadım kapıları sildim prizleri yatak odasındaki dolapları sildim ama çok çok yoruldum eşim geldi 2 odanın yerini o sildi artık yapamadım yapabildiğin kadar yap ters hareketler etme canım
Pinklove Ayfer- pencere önlerini, dolapları silicem, tv ünitesini temizliyicem. Kapıları deterjanlı su ilr silicem, kanepeyi silicem, yatak odası, koridor, mutfak silip süpürücem
Sadeceanne2 naz_ozz sağlık ile gelsin kuzunuz. İnşallah tek avazda doğsun nefes kontrol videoları. Ve egzersizleri ni izle uygulama ya çalış canım
Ayfer- Pinklove ben de 38+ lardayım. Durmamaya sürekli bişeyler yapmaya çalışıyorum ama bi belirti yok. Sıkıldım artık hayırla sağlıkla gelseler
Pinklove Ayfer- İnşallah canım. Senin enerjin varsa hiç yatma sürekli çalış, egzersiz yap. Ben hep yattım hala da yatıyorum çünkq hiç enerjim yok, doğumda zorlanmaktan korkuyorum😒
Ayfer- Pinklove benim 4 buçuk yaşında bi oğlum da var. O yüzden ilk gebelik gibi sürekli dinlenmek yatmak mümkün olmuyor 😊 yine de çok sportif biri değilim tabi ama günlük rutin işleri aksatamıyorsun o da hareketli kalmanı sağlıyor işte
Sumydmn Pinklove ben de nasıl doğuracağım çk merak ediyorum ya hamileliğim hep halsiz geçti. Yatamadığım yerlere gitmiyorum 🤭 yorulduğum an oturmak yetmiyor yatmam lazım. Sizin ilk çocuk mu